JO11-5 wint ruim van SC Genemuiden

Auteur: Ageeth Nieborg. Foto's: 2

Maandag 5 september | Zaterdagmorgen 3 september om 11.00 uur, mochten de mannen van DESZ JO11-5 laten zien wat ze de afgelopen weken geleerd hadden van Henk en Patricia. SC Genemuiden JO11-7 was vandaag de oefentegenstander.

e eerste 10 minuten gaat het wat over en weer, maar toch is het DESZ die de meeste kansen krijgt. Zo krijgen Bram Kersies en Jari een kans om de score te openen, maar helaas de keeper van Genemuiden zit er goed bij of hij gaat op de paal. Na 18 minuten is het dan toch Jari die DESZ op een 1-0 voorsprong zet. Een paar minuten later komt Luka er weer in en gaat op zijn plek staan, krijgt de bal keurig voorgegeven van Jari en schiet de 2-0 binnen. Het lijkt dat de mannen van DESZ nu los zijn want even later maakt Jari de 3-0. Dan is het rust.

Ze krijgen in de rust goede opbouwende kritiek van leidster Mariska, die zeer tevreden is over het spel van de jongens. In de tweede helft duurt het even voor dat er gescoord wordt. Senna en Jayden houden de bal goed voor het doel van keeper Justin weg. Ook Boaz en Bram van Dijk hebben een paar goede acties waardoor de bal weer in het bezit van DESZ komt. Na 15 minuten gaat Jari weer verder met waar hij in de eerste helft mee geëindigd was, namelijk scoren. Zo maakt hij
de 4-0 en de 5-0 en lijkt de eerste overwinning niet meer ver weg. Vlak nadat Jari de 5-0 heeft gemaakt, maakt Declan met een hele mooie goal de 6-0. Tot slot zet Jari de eindstand nog op 7-0.

Kortom de mannen van DESZ JO11-5 en dat zijn; Justin, Declan, Boaz, Jari, Luka, Bram van
Dijk, Senna, Jayden en Bram Kersies, hebben een prima wedstrijd gespeeld met goed voetbal en goed samenspel. Jongens ga zo door!