Nieuws

JO13-3 vertonen hun kunsten bij indoor survival Staphorst

Bekijk alle foto's!
Auteur: Miranda van Es. Foto's: 16

Vrijdag 26 augustus | De kop is eraf voor de jongens en meiden van JO13-3. Na vorige week gestart te zijn stond deze week een andere training dan normaal op het programma namelijk een survival. Zo reisden JO13-3 woensdagavond af naar Staphorst. Hoe zal het zijn met de conditie en de kracht na de zomervakantie?

Onder leiding van Frans Mussche (Europees kampioen) en Jeffry werd het mixteam van DESZ aan het werk gezet. Al gelijk met de warming up werd het team op de proef gesteld om de beginselen van het indoor survival onder de knie te krijgen. Daarna werd de groep in tweeën gesplitst en gingen ze zowel binnen als buiten aan de slag om de diverse obstakels te overbruggen. De nodige zweetdruppels waren goed zichtbaar. Er werd lekker fanatiek getraind en ook werd er goed hulp geboden om de obstakels af te leggen! Een sportief en geslaagd teamuitje!

Namens JO13-3 willen we graag Tegelzetbedrijf Esteie bedanken voor de sponsoring van deze avond!!

Ook de jongens van Family Fit Staphorst bedankt voor jullie inzet en begeleiding we zullen zeker nog eens terug komen in de winter.

Op zoek naar een leuk teamuitje/feestje of activiteit kijk dan eens op www.indoor-survival-staphorst.nl voor meer informatie!!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams