Nieuws

Jarno van Eijken trainer/coach DESZ JO17-1

Auteur: Commissie Jeugdzaken.

Maandag 29 juni | Ook komend seizoen zal Jarno van Eijken de hoofdtrainer zijn van DESZ JO17-1

Jarno ontfermde zich afgelopen seizoen ook over JO17-1. De jeugdtrainer zou eerst een andere uitdaging aan gaan, maar door veranderingen stond hij toch open om komend seizoen voor een groep te staan bij DESZ.

DESZ is erg blij dat Jarno binnen de club actief blijft. Jarno heeft al veel betekend voor onze club op meerdere gebieden en willen deze samenwerking graag voortzetten. Wij zijn er van overtuigd dat hij de toekomstige JO17-1 ook weer naar een hoger plan gaat tillen. Jarno gaat de komende tijd op zoek naar een assistent en leider.

Ook Jarno is content met zijn verlening. "Door de coronacrisis zijn veel dingen veranderd of niet doorgegaan. Ook mijn geplande uitdaging kon helaas geen doorgang vinden, waardoor het verlengen bij DESZ uiteindelijk een goede optie bleef. Erg mooi dat DESZ de dialoog op bleef zoeken en dat heeft er toe geleid dat ik ook komend seizoen de trainer van JO17-1 ben. Ik kijk er weer naar uit om weer op het veld te staan."

De commissie Jeugdzaken heeft nu alle selectieteams voorzien van kader. "Alle selectieteams in jeugd zijn momenteel ingevuld, daar ben ik natuurlijk erg tevreden mee. Echter hebben wij nog een aantal vacatures open staan voor overige teams. We werken er momenteel keihard aan om deze vacatures zo snel mogelijk in te vullen", aldus Gerjan Spit.

Wij wensen Jarno veel succes komend seizoen!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams