Jammerlijk verlies voor DESZ JO15-1 tegen Flevo Boys

Auteur: Hugo Tuin.

Vrijdag 5 november | Na de nipte overwinning vorige week tegen CVVO. Moet DESZ vandaag in de vroege ochtend naar Emmeloord voor een zware pot tegen Flevo Boys.

DESZ begint sterk en speelt goed. En er komt gelijk de eerste kans voor Imre na een voorzet van Milan, maar helaas. De kansen stapelen zich op voor Milan maar helaas op de keeper, kans voor Imre maar helaas op de lat. De eerste vrije trap voor Sem maar helaas in de handen van de keeper. Maar dan iets later geeft Thijs de lange bal op Imre de keeper komt uit. Maar vergist zich in de bal een haalt Imre onder uit. De bal ligt een eind buiten de 16 meter. Vrije trappen specialist Sem gaat weer achter de bal staan. En Sem schiet hem fantastisch in, 0-1 DESZ… een spannende wedstrijd. Aan het eind van de eerste helft heeft DESZ het zwaar maar ze houden stand 0-1 is dan ook de rust stand. Flevo boys en Desz komen beiden sterk uit de rust. Flevo boys krijgt een vrije trap op een gevaarlijke plek, en deze valt ook binnen, 1-1 na 10 minuten in de 2e helft.

En dan 10 minuten later na een goede aanval aan de kant van Flevo Boys valt de 2-1.

Na een goede versnelling van Milan en een goed schot komt de bal op de lat.

Iets later een goed blok van Quinten maar daardoor ontstaat een opstootje en worden Quinten en een tegenstander worden van het veld gestuurd met geel iets voor tijd. Iets daarna valt de 3-1 voor Flevo Boys. Aanval DESZ en Cas wordt onderuit gehaald penalty DESZ.

En vrije trappen specialist maar ook penalty specialist Sem achter de bal en schiet hem goed binnen, 3-2 het kan nog!! In de laatste 5 minuten Joey is door en wordt onderuit gehaald in de 16 van de tegenstander maar de scheidsrechter vindt het geen penalty. Jammer anders hadden we zo een punt mee kunnen nemen naar Zwartsluis nu jammer genoeg geen punten. Op naar volgende week Staphorst thuis in Zwartsluis.