Nieuws

Instructies online Bingo en Superronde

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Woensdag 24 maart | Fantastisch! De verkoop van de bingokaarten loopt geweldig goed en we hebben nog enkele dagen te gaan! Wij zijn super enthousiast dat er zoveel belangstelling is voor de online-Bingo van S.V. DESZ! Mocht je nog mee willen doen, bestel dan snel je kaarten en maak kans op maar liefst € 200,- cash in de Superronde. Voor deze ronde zijn eventueel extra kaarten te bestellen.

Bingokaarten bestellen kan nog tot uiterlijk vrijdagavond 23:59 uur via Dorpsplein Zwartsluis

Voor degene die de bestelde kaarten nog niet in zijn bezit heeft. De bingoboekjes en eventueel extra kaarten voor de Superronde zijn aanstaande zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur op te halen bij Yvonne Kisjes – Sternstraat 23.

Instructies en programma Online Bingo van DESZ

Een goede voorbereiding is belangrijk! Lees de instructie goed door en test je apparatuur! Zorg tevens voor genoeg hapjes en drankjes tijdens de Bingo ;)

Zorg dat je ruim voor 17:00 uur de livestream hebt opgestart via https://www.youtube.com/watch?v=04tpQZKg9TQ

Rond 17:00 uur zullen Yvonne Kisjes en Martin Withaar de DESZ Bingo opstarten en het programma en de instructies nog een keer doornemen. Een exact tijdschema is er niet, maar het programma heeft de onderstaande indeling.

 • Ronde 1=> 3 prijzen onderste rij/ bovenste rij, volle kaart
 • Ronde 2 => 3 prijzen onderste rij/ bovenste rij, volle kaart
  Pauze ( 10 minuten)
 • Ronde 3 => 3 prijzen onderste rij/ bovenste rij, volle kaart
 • Ronde 4 => 3 prijzen onderste rij/ bovenste rij, volle kaart
  Pauze (10 minuten)
 • Ronde 5 => 3 prijzen onderste rij/ bovenste rij, volle kaart
 • Superronde =>3 prijzen onderste rij/ bovenste rij, volle kaart
  Afsluiting / Dankwoord

Het melden van een Bingo!

Alle getrokken nummers worden tijdens de bingo duidelijk opgelezen door Yvonne / Martin, maar de nummers zijn ook te zien op de display tijdens de livestream. Heb je een onderste of een bovenste rij of een volle kaart, dan stuur je de tekst BINGO + JE VOOR- EN ACHTERNAAM naar de organisatie via WhatsApp op 06 10 32 29 73. De 1e melder maakt kans op de te winnen prijs, bij een juiste bingo uiteraard. Stuur na het melden van de Bingo ook een foto van je kaart naar de organisatie via WhatsApp. De jury controleert of de Bingo correct is. Indien correct! Gefeliciteerd! Bij meerdere bingo's wint de snelste! Tip: zet voordat de bingo begint het mobiele nummer van de organisatie in je telefoon onder de naam BINGO zodat je vast bent voorbereid.

Prijzen Superronde!
Als je kans wilt maken op mooie geldprijzen, zorg dan dat je blijft zitten tot de afsluitende superronde. Voor meer kans kun je voor deze superronde extra kaarten kopen. De koffer is afgelopen week mooi gespekt door een aantal sponsoren. De te winnen prijzen in deze ronde zijn:

1e prijs : € 200,- cash!
2e Prijs : € 50,- cash!
3e Prijs:€ 50,- cash!

Voor vragen over de bingo :

Gerjan.kronenberg@gmail.com of 06-10322973

Wij hebben er zin in! Tot zaterdag!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
 • Sinds 1946
 • 500 leden
 • 2J klasse
 • 27 teams