Nieuws

Informatie opstart seizoen DESZ 2018-2019

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Woensdag 1 augustus | Medio juni is met de familiedag het seizoen afgesloten en is iedereen rustig met zomerstop gegaan. Met nog een aantal weken te gaan staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur en begint op zaterdag 11 augustus de A-selectie weer te trainen. Vanaf 20 augustus kunnen ook alle andere teams weer gaan trainen. Het bepalen van de exacte datum van de 1e training voor alle jeugdteams zal via de "groepsapps" verlopen per team. Dit zal door middel van een inventarisatie van de aantal aanwezigen plaats vinden.

De bekercompetitie waarbij we alle teams hebben ingeschreven kunnen zo voorbereid de eerste bekerwedstrijden spelen die op 1 september, 8 september en 15 september gepland staan. De competitie zal starten op 22 september.

Voor de start van de competitie volgt er nog een korte bijeenkomst per team waar de ouder(s)/ verzorger(s) door het kader worden geïnformeerd over het aankomende seizoen. Dit zowel over de voetbalinhoudelijke zaken als het gewenste gedrag van ouders en spelers.

Hier vinden jullie de laatste indeling van de Jeugd en Senioren en het veld.

Vacature train(st)er/leid(st)er DESZ Vrouwen1

Vanaf maart zijn we samen met het DESZ Dames bestuur al op zoek naar een train(st)er voor deze selectie, echter tot op heden hebben we helaas niemand gevonden. Wie voelt zich bereid deze handschoen op te pakken of samen met iemand deze leuke selectie te trainen en/of te begeleiden? Reactie mag naar Gerjan Kronenberg. 06-10322973

Andere openstaande vacatures/wensen

- Assistent trainer DESZ 2 ( reactie kan naar Harm Folkerts/Harold Joosten)
- Leider/trainer DESZ 3 (reactie kan naar Henk ten Klooster/Gerjan Spit)
- Coördinator JO8-9-10 (reactie kan naar Gerjan Kronenberg)
- Coördinator JO11-12 (reactie kan naar Jarno van Eijken)
- Grensrechter JO17-2 (reactie kan naar Nick van der Haar)
- Voetbalcoach JO13-JO15 (reactie kan naar Pascal van Dijk)
- Assistent trainer JO13-2 (reactie kan naar Pascal van Dijk)

Wees sociaal en deel

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams