Nieuws

In de spotlights: Citroënspecialist Enting B.V.!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Michel van Dijk. Foto's: 5

Vrijdag 24 april | Een sportvereniging kan niet zonder haar sponsoren. DESZ draagt haar sponsoren daarom een warm hart toe. We zijn er dan ook bijzonder content mee wanneer nieuwe sponsorrelaties worden aangegaan of bestaande worden verlengd. Om die reden zetten wij, in navolging van Varen in de Wieden, de volgende sponsor in de spotlights: Citroënspecialist Enting B.V.!

Met wie hebben wij het genoegen?
"Michel van Dijk."

Waarvoor kunnen DESZ-ers bij uw bedrijf terecht?
"Iedereen kent ons natuurlijk als zijnde het adres voor verkoop en onderhoud van Citroën. Maar ook voor andere merken, zowel aanschaf als onderhoud kunt u ook prima bij ons terecht. Zoekt u iets wat wij niet hebben staan? We vullen uw wensen graag in voor een nette prijs en de vertrouwde service. Laat u verrassen door onze gunstige onderhoudstarieven. Kijk en vergelijk zeggen we altijd maar, we gaan de uitdaging graag aan."

Hoe bent u verbonden met voetbal en DESZ in het bijzonder?
"Ik kan zelf voor geen meter voetballen, maar zoals de meesten wel zullen weten voetbalt mijn vrouw Jeanet en onze kinderen Leon en Rosa bij deze mooie club."

Wat of wie sponsort u binnen onze vereniging?
"We zijn sponsor van DESZ E2 en Dimitri Kamerling is niet langer ridder te voet en rijdt in een rode C1 met reclame van ons bedrijf."

Waarom bent u sponsor?
"Voetbal is de sport die het meest bedreven wordt binnen onze gemeente en het is als bedrijf belangrijk dat je deze club steunt en een warm hart toedraagt. Het is dan prachtig om daar een bijdrage aan te mogen leveren"

Wat vindt u van DESZ?
"Zoals DESZ nu draait, met al de mensen eromheen die op welke wijze dan ook actief zijn binnen deze vereniging, kan ik niet anders concluderen dan dat alles er zeer kundig en gestructureerd aan toe gaat. Dat straalt DESZ ook echt uit. Door Eendracht Sterk Zeker weten! Ook wel een beetje kenmerkend voor de Sluzigers natuurlijk, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg en schouders eronder. Dat geeft toch een soort saamhorigheid. Minpunten? Nee niet echt, al vind ik wel dat het taalgebruik door jong en oud naar medespelers, langs de lijn of naar de arbiter vaak ongepast is. Misschien iets om nog wat extra aandacht aan te schenken, de jeugd neemt dit taalgebruik moeiteloos over en daar moeten we voor waken."

Bedrijf:Citroënspecialist Enting B.V.Website:www.entingbv.nl
Adres:Zomerdijk 80AE-mail:info@entingbv.nl
Postcode:8064 XGTelefoon:038-3867822
Plaats:ZwartsluisFacebook:Citroënspecialist Enting B.V.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams