Nieuws

UPDATE 14-12: IK-HOU-VAN-HOLLAND-AVOND BIJ DESZ!

Auteur: DESZ 1.

Woensdag 31 oktober | ​Hé jij daar! Heb jij de voorgaande jaren ook zo genoten van de Ik-hou-van-Holland-avond bij DESZ? Lees dan gauw verder! Op zaterdag 15 december organiseren wij, het eerste elftal, namelijk de derde editie. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!

Update 14 december 2018: voor een overzicht van de aanmeldingen, klik!

Net als voorgaande jaren wordt op deze avond, zoals de titel al verklapt, het alom bekende 'Ik-hou-van-Holland-spel' gespeeld. Dit onder de bezielende leiding van Marcel Kroes uit Meppel. Met dit spel wordt jouw kennis, en die van je teamgenoten, op de proef gesteld. Meerdere onderwerpen zullen de revue passeren, variërend van 'taal' en 'geschiedenis' tot 'eten en drinken'. Wie heeft de meeste kennis in huis?

De hapjes en drankjes worden volledig door ons verzorgd. Tevens organiseren wij een loterij. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond!

Heb jij al net zoveel zin in de feestavond als wij en ben je 18 jaar of ouder? Mooizo! Het festijn vindt plaats in de kantine; inloop is vanaf 19.30 uur. Rond 23.30 uur is de avond ten einde. Zoals gezegd; hapjes en drankjes worden door ons verzorgd. Aangezien wij de nodige kosten maken, vragen wij om een bijdrage van € 20,00 per persoon.

Geïnteresseerd?
Je kunt jezelf opgeven bij Karlo Naberman, Danny Moorman en Remco Lachenal. Opgeven per mail is ook mogelijk: stuur dan een mailtje naar karlonaberman@hotmail.nl. Je kunt jezelf opgeven als individu*, maar ook per team (max. 4 personen). Vergeet dan niet je teamnaam te vermelden: de meest originele teamnaam levert namelijk een prijs op! ;)

Hopelijk tot de 15e van december!

DESZ 1

*Opgegeven als individu? Dan word je, tezamen met andere individueel opgegeven personen, van tevoren ingedeeld in een team van max. 4 personen!

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams