Nieuws

Hope4Kids organiseert een doelpuntenactie!

Auteur: Pascal van Dijk.

Maandag 10 september | Hope4Kids organiseert in samenwerking met DESZ, Olympia ’28 en Sportclub Genemuiden een doelpuntenactie. Tijdens deze actie zijn alle doelpunten geld waard! Alle teams en spelers kunnen meedoen en iedereen kan doelpuntsponsor worden. Zo wordt er op een leuke en sportieve manier geld ingezameld voor een goed doel (Hope4Kids).

Van maart t/m december 2018 zijn wij, stichting Hope4Kids, het 2e/3e wereldproject Zwartewaterland

Hope4Kids heeft als doelstelling Roemeense kindertehuiskinderen kans op een betere toekomst bieden door hen één of twee keer per jaar op te nemen in hetzelfde Nederlandse gastgezin.

De kinderen kunnen hier een gezinsleven ervaren en de liefde en aandacht die hierbij hoort. Kinderen een familie geven, waarop ze altijd terug kunnen vallen en die hen kan begeleiden naar een zelfstandige toekomst.

Tijdens het 2e/3e wereldproject Zwartewaterland hebben 2 projecten onze aandacht. Het eerste is het realiseren van een ontwikkeling/bewegingsplek in Dacia (er wordt onder andere een voetbalveldje aangelegd). Van deze plek kunnen alle kinderen in het dorp gebruik maken. Dit zal hun ontwikkeling bevorderen. Het tweede is het plan voor het uitbreiden en verduurzamen van een woon/leer plek voor kansarme jong volwassenen. Op deze plek worden jongeren begeleid om zelfstandig te wonen en te werken.

Hoe werkt de doelpuntactie?

Vanaf zaterdag 8 september gaan jeugdspelers van DESZ, Olympia'28 en Sportclub Genemuiden op zoek naar doelpuntsponsoren voor hun team. Een doelpuntsponsor betaalt een bijdrage voor elk doelpunt dat het betreffende team scoort tijdens de actie of een eenmalig bedrag. De actie duurt één maand (zaterdag 22 september t/m zaterdag 13 oktober).Na afloop van de actie worden alle doelpunten van het betreffende team bij elkaar opgeteld. De doelpuntsponsor krijgt dan een e-mail met het bedrag wat hij/zij moet betalen, in deze mail staat het bankrekeningnummer/betaallink waar het bedrag naar overgemaakt kan worden. Of ze mogen direct een eenmalig bedrag meegeven bij het invullen van de sponsorlijst.

Scoren was nog nooit zo leuk en dit wordt nu nog leuker! Tijdens de doelpuntenactie leveren de doelpunten van een team namelijk geld op voor het goede doel, maar dat niet alleen. Iedere deelnemende speler maakt kans op een leuke prijs! Iedereen heeft even veel kans, het maakt niet uit hoeveel sponsorgeld je hebt opgehaald!

Als stichting Hope4Kids wensen we iedereen een fantastische start van het nieuwe voetbalseizoen toe!

Multumesc (bedankt) namens onze Roemeense tehuiskinderen!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams