Nieuws

Hoofdtrainer DESZ wordt in de luwte gezet

Auteur: Het Bestuur.

Woensdag 15 mei | Sinds afgelopen vrijdag zijn er berichten in de pers verschenen over onze hoofdtrainer. Het bestuur van DESZ heeft kennis genomen van deze berichten en dit besproken met beide hoofdtrainers in een open gesprek. O.b.v. de berichten in de pers vindt het bestuur van DESZ, dat er niet geoordeeld mag worden over de persoon in kwestie en roept ook iedereen op om dat niet te doen.

Echter door de berichten in de pers is er onrust ontstaan binnen en buiten de vereniging. Daarom hebben we besloten het hoofdtrainerschap door Jan Derk Brandsma te laten verrichten, totdat de uitspraak van de rechter heeft plaats gevonden. Onze andere hoofdtrainer plaatsen we daarmee in de luwte met respect voor alle betrokkenen in de ingewikkelde zaak die voor ons ligt.

Nadere mededelingen hierover zullen meer voeding geven en ons afleiden van de doelen van DESZ. Daarom zullen we hier verder ook geen reacties aan toevoegen. Wij hopen dat hiermee alle neuzen binnen en buiten DESZ zich richten op de komende belangrijke wedstrijden van onze 1e en 2e selectie, waarbij voor beide elftallen nacompetitie in het verschiet ligt.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams