Nieuws

Het vlaggenschip heeft geen kind aan Ruinerwold ZA1

Auteur: Johan Bruintjes.

Woensdag 13 december | Aan onze trouwe lezers: onze excuses dat er van deze wedstrijd niet eerder een verslag is gekomen. Hetgeen waar u als volgeling van het Vlaggenschip iedere week weer reikhalzend naar uitkijkt. Maar goed, nadat er 2 weken achter elkaar de wedstrijd werd afgelast zijn er soms dingen die anders gaan als gebruikelijk. Zo kwamen wij bij het opvragen van de doelpunten tot een totaal van 11 stuk terwijl wij er maar 9 hadden gemaakt die middag.

Dan de wedstrijd zelf.

DESZ begon uitermate sterk aan de wedstrijd en binnen het halfuur was het dan ook al 4-0 door 1x Gerjan en een hattrick van Antonio.

Na het eerste half uur werden de eerste wissels doorgevoerd. Zoals was afgesproken zou er vandaag veel door gewisseld worden.

Na de wisseling ging het derde gewoon door waar ze mee bezig waren namelijk scoren.

De 5-0 kwam op naam van Ted die na een afgeslagen voorzet de bal tegen de touwen werkte.

Het doelpunt wat voor de meeste controverse zorgde deze middag was een vrije trap van Björn welke door de implantaten van Frank werden verlengd.

Björn claimt tot op de dag van vandaag dat het zijn doelpunt is... Helaas moet ik wel zeggen dat hij wel degelijk nog werd geraakt door Frank.

Na de rust gaat het derde rustig verder met aanvallen alleen staat nu niet meer bij iedereen het vizier op scherp.

Wel weet Ted zijn tweede van de middag te maken uit een korte corner schiet hij de bal de in één keer vanaf de zijkant binnen.

Deze keer blijft Frank wel van de bal af en gunt hij Ted zijn tweede van de middag.

Wanneer de goal van Ruinerwold is gevallen weet ik niet meer. Dit was er puur eentje voor de statistieken.

Het slot akkoord is voor Nico hij mag de weet de laatste twee doelpunten te maken.

Hiervan was de assist op de 8ste treffer toch wel het mooiste.

Nadat in eerste instantie het schot van Johan van de lijn werd gehaald, ging het uitverdedigen van Ruinerwold niet bepaald geweldig.

De verdediger roste de bal snoeihard in het gezicht van Johan waardoor de bal voor de voeten viel van Nico en hij dit genadeloos afstrafte.

Hierna wist Nico zijn totaal van de middag nog te verdubbelen.

Niet lang hierna floot de scheidsrechter van het jaar de wedstrijd af en waren de punten weer binnen voor het vlaggenschip a.k.a. de hoofdmacht a.k.a. de matadors.

In de derde helft waren wij ook weer heer en meester, zo was er voor deze week zelfs door twee mensen tassie 19 geregeld, alleen weet één de van de twee heren wel wat hij weggeeft.

Meer nieuws van DESZ 3 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams