Nieuws

Herwin Talen komt DESZ versterken

Bekijk alle foto's!
Auteur: Technische Commissie. Foto's: 2

Zaterdag 8 februari | Na de komst van Robert Redder kunnen wij namens de TC melden dat ook Herwin Talen volgend jaar het rood-wit zal dragen. De 29-jarige middenvelder komt over van SC Rouveen. Namens de TC heten wij hem alvast van harte welkom bij DESZ.

Herwin is geboren op 8 februari 1991 en woont in Staphorst. Hij is werkzaam bij Rollecate Groep als commercieel technisch adviseur.

Op het sportieve vlak kent Herwin de nodige ervaring. Hij heeft zijn hele jeugd doorlopen bij VV Staphorst en werd op vroege leeftijd gescout door de KNVB waar hij terecht kwam in het jeugdplan. Daarnaast speelde hij jarenlang in het eerste elftal van VV Staphorst, in zijn laatste jaar bij Staphorst werd hij met het tweede elftal kampioen in de reserve Hoofdklasse. Na dat seizoen maakte hij de overstap naar SC Rouveen waar hij op dit moment bezig is aan zijn tweede en tevens laatste seizoen. Herwin is een rechtsbenige speler die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. DESZ haalt met zijn komst een zeer ervaren speler binnen.

Herwin Talen: "De ambitie van de club spreekt mij erg aan. Ik ben nu 29 jaar oud en als ik nog op een hoger niveau wil voetballen dan is dit wel het moment om nog te switchen. Afgelopen jaar stond ik achter de bar bij VV Staphorst met oud teamgenoten ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan. Er waren al veel mensen gestopt of voetbalden nu in een vriendenteam. Dus de tijd is best kort om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. Daarnaast is de stap ook makkelijker gemaakt omdat ik al met een aantal jongens van DESZ 1 samen gevoetbald heb of tegen heb gevoetbald. Ik kijk er erg naar uit om weer samen met deze jongens te voetballen en elkaar uit te dagen om samen een zo hoog mogelijk niveau te bereiken".

Wij zijn blij met de komst van Herwin en wij wensen hem nog veel succes dit seizoen bij SC Rouveen.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams