Nieuws

Henrico Abma keert terug bij DESZ

Auteur: Technische Commissie.

Vrijdag 6 maart | De technische commissie is blij te kunnen melden dat Henrico Abma terugkeert bij DESZ. Na goede gesprekken komt de 27-jarige doelman over van DOS Kampen.

Henrico is werkzaam als magazijnmedewerker bij Groveko en is woonachtig in Zwolle. Op sportief vlak heeft Henrico zijn jeugd doorlopen bij SC Genemuiden en PEC Zwolle om daarna weer terug te keren bij Sportclub Genemuiden. In 2014 tekende Abma bij DESZ. Na een goede periode bij de rood-witten maakte hij de overstap naar eerste klasser VV Nunspeet waar hij drie jaar onder de lat stond. Afgelopen zomer verruilde hij Nunspeet voor DOS Kampen.

"De terugkeer naar DESZ kwam mede door een goed gesprek met de trainer en mijn vrienden die daar voetballen. De twee jaar dat ik daar gespeeld heb, zijn mij altijd bijgebleven en ik ben de club altijd blijven volgen. De saamhorigheid met de supporters, het warme gevoel bij de club en het spelen op niveau met mijn vrienden hebben doen besluiten dat ik graag terugkeer naar de club", aldus Henrico Abma.

De club is tevreden over de huidige keepers en hun ontwikkeling, maar zijn met slechts twee keepers in de selectie te kwetsbaar.

Namens de TC zijn wij ontzettend blij dat Henrico gekozen heeft voor onze mooie club. Wij wensen hem dit seizoen nog veel succes in Kampen en wij kijken uit naar een goede samenwerking.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams