Helaas verlies voor DESZ JO13-1 in Meppel

Auteur: Niels Broekhuizen. Foto's: 22

Woensdag 13 oktober | Vandaag is de wedstrijd MSC JO13-1 – DESZ JO13-1. Maar eerst hadden we om half negen een ontbijt in de kantine van de Club van 100. Na het ontbijt zijn we op de foto gegaan voor de website. Daarna zijn we naar Meppel vertrokken waar we om half elf moesten voetballen.

We beginnen de wedstrijd met goed overspelen naar elkaar. Na zes minuten wordt een mooie aanval over rechts met een goede voorzet van Julian heel goed door Bryan in het doel geschoten; 0-1! Daarna voetballen we nog tot een minuut of 20 erg goed door en krijgen veel kansen. Een mooi schot van Koen net onder de lat wordt door de keeper net nog overgetikt. Julian schiet een bal net naast het doel en helaas wordt een corner niet binnengeschoten. Het afronden op het doel gaat jammer genoeg niet goed, waardoor het lang 0-1 blijft.

Vlak voor rust krijgt MSC een vrije trap en is de bal niet meer tegen te houden voor Ferre; 1-1. Een paar minuten na de pauze scoort MSC 2-1. De strijd wordt heftiger en er volgen overtredingen.

Er worden overtredingen gemaakt op DESZ-spelers waar de scheidsrechter niet voor fluit en MSC schiet weer raak; 3-1. De scheidsrechter laat het doelpunt staan. Even later schiet MSC nog een keer in het doel; 4-1. Maar we geven nog niet op en we worden toch nog weer wat sterker.

Na een goede pass kan Julian bijna vanaf eigen helft met de bal aan de voet naar de goal lopen en schiet de bal goed binnen; 4-2.

Helaas is er niet meer genoeg tijd om verder terug te komen.