​Helaas punten verlies DESZ JO13-1

Auteur: Irma van de Vegte.

Maandag 21 mei | Zaterdag 12 mei 2018, de day after de nacht van Zwartsluis staan we om 10.30 uur langs de lijn voor de aftrap van de wedstrijd DESZ JO13-1- Robur. Het zonnetje schijnt en de temperatuur is aangenaam.

Helaas punten verlies DESZ JO13-1

Zaterdag 12 mei 2018, de day after de nacht van Zwartsluis staan we om 10.30 uur langs de lijn voor de aftrap van de wedstrijd DESZ JO13-1- Robur. Het zonnetje schijnt en de temperatuur is aangenaam. Al snel nadat de wedstrijd is begonnen neemt Robur de leiding en gaat vol in de aanval op zoek naar een openingstreffer, zowel in minuut 2 als ook in minuut 4 volgen de eerste hoekschoppen. Door goed verdedigend werk blijft de stand 0-0. DESZ weet weinig kansen te creëren een paar keer komt men toch voor het doel van Robur maar een echte kans komt hier niet uit. De eerste helft verloopt dan ook zonder noemenswaardige hoogtepunten.

Na de rust komt DESZ iets beter terug, er volgen een aantal aanvallen op het doel van Robur, maar dit alles blijft zonder resultaat. Het wachten is nu op het eerste doelpunt, de vraag is alleen wie hem zal maken. Na 24 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft valt dan toch eindelijk een eerste doelpunt, helaas voor DESZ in het doel van DESZ. Dit geeft Robur duidelijk vleugels en twee minuten later is het weer raak. 0-2. DESZ zet nog een keer alles op alles om tot een aansluitende goal te komen, maar de bal wil er niet in. Het fluitsignaal klinkt en de eindstand is 0-2. Duur punten verlies voor DESZ. Jammer dames en heren van JO13-1, volgende week beter!