Nieuws

Glaswerk binnen onze vereniging

Auteur: Het Bestuur.

Woensdag 6 november | De afgelopen periode is het meermaals gebeurd dat personen met glaswerk buiten de kantine zijn gesignaleerd tijdens wedstrijden. Vanuit de regels van de KNVB is dit niet toegestaan. Daarom willen wij als de bestuur de regels nogmaals communiceren.

1.Buiten het clubgebouw (kantine e.d.) mogen noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. . Tevens is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes (bv. AA-Drink, Cola) buiten het clubgebouw ook toegestaan. Dranken in glas en blik zijn dus niet toegestaan.

2.Indien de vereniging beschikt over een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd tijdens de wedstrijd, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.

3.Kortom wil je toch uit glas drinken, dan zal dan alleen binnen in ons clubgebouw zijn toegestaan.

Samengevat dus geen glaswerk en alcoholische dranken buiten de kantine tijdens de wedstrijden. (van 9:00 tot 16:15 uur).Ook niet bij het gedeelte van het grote tassenrek en buiten de kleedkamers na wedstrijden de seniorenteams.

De aankomende maanden gaat het bestuur monitoren of er nog overtredingen plaats vinden.De betreffende personen zullen door het bestuur worden aangesproken wanneer deze regels worden overtreden.Indien overtredingen de aankomende maanden structureel blijven plaats vinden zullen we vanaf 1 januari 2020 tussen 12:00 en 16:15 en bij avondwedstrijden geen consumpties uit glas meer verstrekken.

Het Bestuur

.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams