Nieuws

Gerrie Klomp voetbaltoernooi groot succes

Bekijk alle foto's!
Auteur: Henk Kuik. Foto's: 81

Woensdag 28 augustus | Onder werkelijk prachtige weersomstandigheden is zaterdag het eerste voorbereidingstoernooi, het Gerrie Klomp voetbaltoernooi, bij DESZ van start gegaan met daarbij één eindzege voor de organiserende vereniging.

Zaterdagmorgen vroeg waren alle parkeer plaatsen op het parkeerterrein al bezet en menig bezoeker zocht een plek in de bermen van de weg naar het parkeerterrein of een plek in de berm van de Weteringallee.

In de ochtendsessie waren behalve de thuisspelende vereniging IJVV, Flevo Boys, DOS Kampen, Urk, Be Quick'28, WVF, HFC, Go Ahead Kampen, vv Heerenveen, D'Olde Veste, De Weide op uitnodiging aanwezig.

Op een drietal grote velden en het trainingsveld vonden de wedstrijden onder grote belangstelling en onder prima voetbalomstandigheden plaats.

Bij de JO 9 was IJVV uit IJsselmuiden de winnaar, terwijl de jongste spelers van DESZ als 4e eindigden. JO 11 kende DESZ als winnaar, bij JO13 was Go Ahead uit Kampen de beste en was DESZ hier 3e in de rangschikking. Ook in de JO15 eindigde DESZ op de derde plaats. Winnaar was hier D 'Olde Veste met keeper Damian van de Belt, oud DESZ'er, in de gelederen.

De middageditie voor de jeugd onder 17 en 19 kenmerkte zich door hoge zonnige temperaturen. De organisatie liet vele flessen water voor de spelers aanrukken om de waterhuishouding op peil te houden.

In middagwedstrijden kwamenFVC, MSC, SEH, JCO, HFC'15, vv Gomos, vv Drachten en de organiserende vereniging in de wei. Winnaars in beide leeftijdsklassen werd hier MSC uit Meppel.

In de oudste leeftijdsklasse werden de Sluzigers vierde, terwijl bij onder 17 het team van Jarno van Eyken en Christiaan Akkerman verdienstelijk de tweede plaats voor zich opeiste.

De prijsuitreiking werd 's middags verzorgd door Dennis Riesebosch, oomzegger van Gerrie Klomp, terwijl Atze ten Klooster de gehele dag op humoristische wijze de wedstrijden en prijsuitreiking aan elkaar praatte. Voor de JO 9 nam Pascal van Dijk dit voor zijn rekening.

De organisatie kon zaterdag gebruik maken van Pascal ten Berge, eigenaar van Smart AV, die kosteloos zijn diensten en geluidsmateriaal ter beschikking stelde.

De organisatie ontving veel complimenten van diverse bezoekende verenigingen voor de perfectie organisatie zo aan het begin van het seizoen.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams