Geen punten voor DESZ JO13-1 in De Wijk

Auteur: Nina en Jack Bosma.

Zondag 25 september | We beginnen de wedstrijd wat moeizaam en incasseren al snel een tegen doelpunt na getreuzel met de bal achterin. Na een snelle wissel bij DESZ beginnen we beter in ons spel te komen en al snel schieten we de gelijkmaker erin door Ruben Fix.

We blijven goed druk zetten en het doelpunt hangt voor ons in de lucht, maar na een snelle aanval van De Wijk en geen goede communicatie achterin valt dan toch het doelpunt. Voor rust maakt Lyam ook nog een goede redding op de lijn. 2e helft: Na rust beginnen we weer goed te voetballen en maken al snel de 2-2 door Romein.

DESZ blijft goed druk zetten en de 2-3 hangt in de lucht maar met een paar schoten op doel en een paar goede reddingen van de keeper van De Wijk wil de bal er maar niet in. Na een paar tegenstoten van De Wijk en goede reddingen van Keano blijven we goed spelen maar valt het doelpunt toch voor de Wijk; 3-2. We beginnen weer goed te voetballen en creƫren kansen, maar na een overtreding van DESZ viel uit de vrije trap de 4-2 en al snel daarna ook de 5-2. Al met al heeft DESZ goed gespeeld en daar kunnen we weer mee door naar de volgende wedstrijd.