Nieuws

Geef je op voor de voetbalquiz!

Auteur: Jubileumcommissie.

Dinsdag 21 juni | Komen jullie aanstaande vrijdag ook met een gezellig team naar DESZ voor de quiz?!?!? Wat weet je over voetbal? Welke weetjes zijn opgeslagen in de diepten van je geheugen? Kom naar de DESZ Jubileum Voetbalquiz onder leiding van Bureau Voetbalquiz en laat het testen!

Aanstaande vrijdagavond om 20:00 uur wordt er een voetbalquiz georganiseerd voor DESZ leden. Onder leiding van Bureau Voetbalquiz gaan we kijken welk team de meeste voetbalkennis paraat heeft.

Met deze quiz wordt jouw kennis en die van je teamgenoten zeker op de proef gesteld. Wie heeft binnen DESZ de meeste kennis in huis? Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Opgeven als individu of duo? Dat kan! Wij zorgen dat deze aanmelders samen worden gevoegd tot een team van maximaal 4 personen.

In een gezellige en ontspannen sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje, je voetbalkennis testen. Daar moet je bij zijn! Deelname is gratis, consumpties deze avond zijn voor eigen rekening.

Inloop vanaf 19:30 uur. We starten om 20:00 uur. De avond eindigt circa 23:00 / 23:30 uur. Opgeven voor de voetbalquiz kan via dit online inschrijfformulier.

Geef je nog snel op! We zien je graag op vrijdag 24 juni!


Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams