Nieuws

Geef het stokje door aan...

Auteur: Adriaan Ter Horst.

Woensdag 23 september | Onze mooie vereniging heeft de afgelopen jaren een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt. Vele successen werden gevierd; zowel op als naast het veld. Uiteraard moeten we hier van genieten, echter moeten we ook niet vergeten dat een grote groep vrijwilligers zich dagelijks belangeloos inzet om dit te mogelijk te maken. Deze mensen verdienen het om op een voetstuk geplaatst te worden. In het kader daarvan, stellen wij hen een aantal vragen en geven zij één voor één het stokje door. De aftrap wordt verricht door: Adriaan Ter Horst!

Naam : Adriaan Ter Horst
Geboortedatum : 7 juni 1967
Woonplaats : Zwartsluis
Beroep/studie : Manager Verkoop Binnendienst Zehnder JE Stork Air
Burgerlijke staat : Getrouwd met Susanne
Kinderen : 2 dochters, Sanne (17) en Marloes (15)
Hobby's : Hardlopen, wielrennen en natuurlijk mijn gezin


Wat doe je binnen DESZ als vrijwilliger?
"Als bestuurslid ben ik op de achtergrond bezig om invulling te geven aan het boeien en binden van onze vrijwilligers. Daarnaast draai ik een aantal kantinediensten en ochtenden als gastheer."

Hoe en waarom ben je vrijwilliger geworden?
"Via via. Martin benaderde me of ik het niet leuk zou vinden om mee te draaien in het bestuur. Waarom? Met een leuke club mensen samen aan iets te bouwen, dat vind ik leuk om te doen. Daarin boeit me de menselijke natuur mateloos."

Wat is je leukste herinnering aan DESZ?
"Het kampioenschap van het eerste elftal. Wat dat doet met een vereniging, met jezelf en met de mensen er omheen. Het is in een woord geweldig om te zien wat het in mensen los maakt. Trots zijn op je club = trots zijn op jezelf."

Wat is je favoriete film en/of TV-serie?
"Films van Quentin Tarantino/Robert Rodriguez en Luc Besson vind ik geweldig om naar te kijken. Films? Leon en El Mariachi."

Wat voor muziek luister je graag?
"Jeetje... The presidents of the United States, Nirvana, Moby, De Dijk, Johnny Cash, REM. Sly and the Familiy. Mag graag in de auto meezingen haha!"

Wat is je favoriete vakantieland?
"Dat is het land waar je op een relaxte camping met veel zon kunt staan, waar je je in een boek kunt begraven, de tour kan volgen, lekker kunt eten en drinken en in het water kan springen om af te koelen. O ja, verder wel graag een berg in de buurt waar je tegenop kunt fietsen."

Wat is je favoriete drankje?
"Een koud biertje na het sporten."

Als je naar de Noordpool zou reizen, wat zou je dan meenemen?
"Warme kleren en een geweer."

Ik geef het stokje door aan...
"Gerjan Spit!"

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams