Nieuws

Frans Hoek Sport Keepersdag

Auteur: Tom Kisjes.

Zondag 3 april | ​Alle keepers van Flevo Boys en alle andere verenigingen opgelet! Voor de derde keer op rij organiseert Flevo Boys de Frans Hoek Sport Keepersdag op maandag 2 mei 2016. Op de velden van Flevo Boys verbeter je jouw techniek en inzicht.

Professionele keepertrainers van Frans Hoek Sport zijn aanwezig. Ruim 100 deelnemers strijden om de titel beste keep(st)er van district Noord. De beste keep(st)ers van de dag mag deelnemen aan de finaledag: Beste Keeper van Nederland aan de finaledag op het Sportpark van VVOG te Harderwijk, op 6 mei.

Iedereen ontvangt een gratis T-shirt, lunch en goodies. Doe jij mee? Schrijf je nu in via www.flevoboys.nl

Beste keeper van Nederland
De Keepersdag in Emmeloord staat in het teken van de Districtsvoorronde Noord. De winnaars mogen daarna op 6 mei strijden om de titel Beste keeper van Nederland. Ongeveer 125 keepers kunnen meedoen aan de Keepersdag. Per leeftijdscategorie trainen en spelen keepers met elkaar onder begeleiding van professionele keepertrainers. Alle keepers vanaf 6 jaar zijn welkom.

Programma
De dag kent een afwisselend programma waarbij alle aspecten van het doelverdedigen aan de orde komen. De dag begint om 10.00 en is om 16.00 uur afgelopen. De keepers krijgen eerst het dagprogramma uitgelegd. Vervolgens wordt in groepen een specifiek onderdeel van het keepen behandeld. Na de eerste trainingssessie volgt een gezamenlijke lunch. 's Middags volgen nog enkele trainingen en de één tegen één competitie. De winnaars per leeftijdscategorie mogen doorgaan naar de finale voor de eindstrijd van de Beste keeper van Nederland.

Frans Hoek
Frans Hoek is de huidige assistent/keeperstrainer van Manchester United. Voorheen werkte hij voor o.a. Ajax, FC Barcelona en Bayern München en het Nederlands leftal. Hij leidde keepers op als Edwin van der Sar, Victor Valdes, Stenley Menzo, Ruud Hesp, Jerzey Dudek en Victor Baia. Zijn visie op het keepersvak wordt wereldwijd erkend en toegepast. De deelnemers aan de Keepersdag bij Flevo Boys mogen dat zelf gaan ervaren.

Voor meer informatie kunt u bellen met Pauline Lodewegens, telefoon 06 55 15 67 67.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams