Nieuws

FRANK KUURMAN VIERDE AANWINST DESZ

Auteur: Technische comissie.

Zaterdag 11 april | Na de komst van Robert Redder, Herwin Talen en Henrico Amba kunnen wij namens de TC melden dat ook Frank Kuurman volgend jaar het rood-wit zal dragen. De 29-jarige buitenspeler komt over van SC Genemuiden. Namens de TC heten wij hem alvast van harte welkom bij DESZ.

Frank is 29 jaar oud en is woonachtig in Genemuiden. Hij is werkzaam bij Hamat BV als logistiek medewerker. Hij is getrouwd met Lieneke Kuurman en zij zijn sinds kort kersverse ouders van een prachtige dochter Liv.

Op voetballend niveau loopt Frank al de nodige jaren mee. Zijn jeugd heeft hij doorlopen bij MSC uit Meppel. In 2007 werd hij gescout voor SC Cambuur. Na een korte periode in Leeuwarden ging hij in 2009 verder bij Staphorst, hij speelde daar 4 seizoenen en zocht vervolgens een nieuwe uitdaging bij Alcides. Na één jaar in Meppel ging Kuurman weer terug naar het oude nest en speelde hij weer in de geel-blauwe kleuren van VV Staphorst. De laatste jaren maakt Kuurman deel uit van de selectie van hoofdklasser SC Genemuiden. Hij speelde maar liefst meer dan 100 wedstrijden voor Sportclub.

Kuurman is een speler met veel ervaring en een zeer goede versnelling, hij is technisch vaardig, heeft een goede voorzet in huis en staat bekend om zijn assists. Met de komst van Frank Kuurman haalt DESZ zijn 4e aanwinst van dit seizoen binnen en daar kan de club zeer content over zijn.

Frank Kuurman: De reden dat ik voor DESZ gekozen heb is omdat het een warme, gezellige club is. Ook heeft DESZ een professionele uitstraling met een mooi sportpark en zeer betrokken vrijwilligers en supporters. Daarnaast ken ik ook jongens uit de selectie van DESZ waardoor deze keuze makkelijker werd. Ik verheug mij om na deze bizarre tijd uit te komen voor deze mooie club." besluit Kuurman.

DESZ is zeer blij met de komst van Frank Kuurman en wij heten hem van harte welkom bij onze vereniging.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams