Nieuws

F6 vertrekt zonder punten uit Wolvega

Auteur: Marco Schoemaker.

Woensdag 14 oktober | In Wolvega vind je geen dure trainingsaccomodaties, daar overheerst nog niet de plastic industrie die de aardbol stoffeert met kunstgras. In Wolvega ruik je nog de geur van mest en echt gras. Dit is de perfecte ambiance voor een stevige pot voetbal op de vroege zaterdagochtend.

Onze helden domineren het duel de eerste paar minuten en geheel terecht opent Rojel de score, 0-1 voor DESZ. Hier had de scheids mogen affluiten zodat de 3 punten mee terug kunnen naar Zwartsluis. Een blik op het uurwerk brengt DESZ terug in de realiteit. Er volgen nog prachtige reddingen van de DESZ keeper, prachtige solo's van Guido en heroïsche duels van Arthur op het middelveld. Het enige smetje op deze topprestatie zijn de 7 min of meer gelukkig tot stand gekomen tegentreffers.

De penalty serie wordt door DESZ overtuigend aangevangen. Prachtige trappen worden afgewisseld met ongelooflijke reddingen.

We vertrekken weer met een zak met bezweette shirts die ons laat ruiken dat de kleine supermannen er weer alles aan gedaan hebben!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams