F2 verslaat Olde Veste'54 F3 met ruime cijfers

Auteur: Karin Boerhof.

Zondag 22 maart | Op een regenachtige zaterdagmorgen moest F2 het opnemen tegen Olde veste. Na een goede warming-up hadden de jongens er zin in en begonnen gretig aan de wedstrijd.

Na een lange bal op Damian kon hij al snel de stand op 1-0 zetten. Door fantastisch overspelen kon Noa na 4 minuten de 2-0 op het scorebord zetten. Huub wachtte zijn kans af en passeerde de verdediging gemakkelijk en schoot de 3-0 binnen de latten. Na een goede pass op Noa werd het al snel 4-0. Inmiddels is het gestopt met zachtjes regenen en begint het te plenzen. Maar de jongens zetten maar druk en dit levert een corner op die Milan hard voor de goal schiet en daar is de 5-0 door Cobe.

Na de rust komt Olde Veste iets beter in het spel en krijgt keeper Sem eindelijk wat te doen. Door een ophoping van kunstgraskorrels krijgt de bal een hele rare stuiter waardoor hij tussen de benen van Sem achter in zijn doel beland. Jammer maar niets aan te doen 5-1! Olde Veste weet weer goed druk te zetten met een schot op het doel van Sem die hij goed weet tegen te houden waarna een tweede redding op de knieƫn zelfs geen doelpunt oplevert. Dan volgt er nog een mooie actie van Janniek over de linkerkant en scoort hij eenvoudig de 6-1 dit is ook de einduitslag.

Jongens jullie hebben erg mooi voetbal laten zien en de 6-1 was zeer verdiend!!!!!!!!!!