F1 haalt 3 punten op in Noordwolde

Auteur: Paulien Weebers.

Maandag 11 april | Nadat vorige week zaterdag de wedstrijd van F1 tegen- en op verzoek van- Wolvega niet door ging (Wolvega kampte zaterdagochtend ineens met teveel geblesseerden) leek deze week Olyphia roet in een mooie voetbalochtend te gooien. Olyphia had onvoldoende spelers maar op aandringen van onze staf vertrokken we vol goede moed richting Noordwolde.

Daar wachtte ons een lekker kneuterige kantine en kunstgras lijkt daar nog heel lang een droom. Hoewel het dorp nog in diepe rust leek te verkeren treden beiden teams en de scheids om 9.30u aan en kan de wedstrijd beginnen. Gelukkig stroomt toch ook na een paar minuten de zijlijn vol met wat fans van Noordwolde, is de fanclub van DESZ F1 aanwezig en doet de zon ook lekker mee. F1 laat de afgelopen weken niet hun beste spel zien maar vanaf de eerste minuut lijken ze vandaag dat tij te willen keren. Al naar gelang de wedstrijd vorderde werd het spel van F1 beter en weten Bart en Joey nog voor rust het scorebord op 0-2 te zetten.

Ook na rust is het spel van F1 zeer aantrekkelijk en ziet het er weer uit zoals we dat van ze gewend zijn. Er worden veel kansen gecreƫerd echter blijft een doelpuntenregen uit. Gelukkig weet Huub halverwege de tweede helft de wedstrijd op slot te gooien, 0-3. Behalve de drie punten is het feit dat we weer een hard werkend, en als vanouds goed voetballend F1 hebben gezien misschien wel de grootste verdienste van deze dag. Vol vertrouwen kijken we nu alweer uit naar de wedstrijd van volgende week, uit tegen SJO-JVZ.