Nieuws

Even voorstellen: Tom Kisjes

Bekijk alle foto's!
Auteur: Tom Kisjes. Foto's: 17

Woensdag 28 september | Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De volgende in het kader van deze reeks: Tom Kisjes!

Waar speelde je voordat je naar DESZ kwam?
"Op mijn 5e ben ik begonnen met voetballen bij DESZ voordat ik in 2013 naar PEC ging heb ik een half jaartje in het eerste gespeeld. Als 15 jarige vertrok ik naar PEC Zwolle en daar heb ik 2 jaar gevoetbald. Vervolgens heb ik 2 jaar bij Staphorst gevoetbald en dit jaar kom ik weer uit voor mijn cluppie DESZ."

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
"Ik heb voor DESZ gekozen omdat het een gezellige en leuke vereniging is waarbij je jezelf goed kunt ontwikkelen. In die 4 jaar dat ik weg ben geweest heb ik veel blessures gekend, ook dit speelde mee in mijn keuze om weer lekker 'thuis' te voetballen. Ook waren de gesprekken met de trainer Jeroen van den Berg erg positief waardoor de keuze in mijn ogen de juiste was."

Wat is je persoonlijke doel voor dit seizoen?
"Mijn persoonlijke doel voor dit seizoen is om fit te blijven, een seizoen blessurevrij voetballen. De laatste jaren is dat niet gelukt en het zou een fijn gevoel zijn als mij/ons (de trainers) dit jaar wel lukt. Daarnaast hoop ik natuurlijk van waarde te kunnen zijn voor het team door veel doelpunten te maken!"

Wat verwacht je voor dit seizoen m.b.t. DESZ 1?
"Ik verwacht dat wij met deze groep, die wij nu hebben, mee moeten doen om het kampioenschap. Een goede groep waarin de sfeer positief is, zolang dat er is komen de resultaten vanzelf. Uiteindelijk wil je natuurlijk het hoogst haalbare en dat moet zeker kunnen met de kwaliteiten die wij als groep hebben."

Paspoort
Naam:Tom Kisjes
Geboortedatum:8 oktober 1996
Woonplaats:Zwartsluis
Beroep/studie:Scholier (Sportmanagement)
Overige hobby's:Leuke dingen doen met vrienden, voetbalwedstrijden bezoeken, training geven aan de jeugd

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams