Nieuws

Even voorstellen: Robert Redder

Bekijk alle foto's!
Auteur: Tom Kisjes. Foto's: 6

Vrijdag 18 september | Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De volgende in het kader van deze reeks: Robert Redder

Naar welke positie gaat je voorkeur uit?
De linkerkant in de verdediging. Voornamelijk linksback, maar linker centrale verdediger vind ik ook erg interessant om te spelen.

Waar speelde je voordat je naar DESZ kwam?
Bij VV Staphorst. Hier heb ik mijn hele jeugd gevoetbald en vervolgens heb ik drie seizoenen bij de 1e selectie gezeten. Tijdens die drie seizoenen speelde ik vooral in het 2e elftal als linksback.

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
Voor mijzelf was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij VV Staphorst 1 maakte ik nauwelijks minuten en daardoor speelde ik altijd in het 2e. Daar had ik het erg goed naar mijn zin maar ondanks dat had ik wel de ambitie om in een 1e elftal te willen voetballen. DESZ doet de laatste jaren goed mee in de 2e klasse en daarom kan ik mij als voetballer hier verder ontwikkelen. Toen ik eenmaal met DESZ in gesprek kwam had ik gelijk een goed gevoel bij de club. Daarnaast kende ik al een aantal spelers, hierdoor werd de keuze om voor DESZ te kiezen nog makkelijker.

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
Zeker! Ik ben erg goed ontvangen door de spelers, staf en supporters en hierdoor heb ik mij meteen welkom gevoeld. Ook vind ik het mooi om te zien dat er iedere keer weer, of het nu een training of een wedstrijd is, supporters van DESZ aan de lijn staan. Voetballend gezien was het wel behoorlijk wennen aan een andere speelstijl en het voetballen met andere spelers maar ik heb het gevoel dat dit steeds beter loopt.

Wat is je persoonlijke doel voor dit seizoen?
Om een vaste basisspeler te worden en op die manier belangrijk te zijn voor het team en de club. Daarnaast wil ik mij dit seizoen zowel op persoonlijk als op voetballend gebied verder ontwikkelen.

Wat verwacht je voor dit seizoen m.b.t. DESZ 1?
Dit vind ik lastig in te schatten omdat ik de competitie niet goed ken. Als ik naar afgelopen seizoenen kijk en de verhalen hoor over de andere teams denk ik dat we in een sterke 2e klasse spelen dit jaar. Weliswaar denk ik dat we met DESZ genoeg kwaliteit hebben om bovenin mee te kunnen doen in de 2e klasse. Daarbij zou het erg mooi zijn om de nacompetitie te halen.

Paspoort

Naam: Robert Redder

Geboortedatum: 22-08-1998

Woonplaats: Staphorst

Beroep/studie: Sociaal pedagogisch hulpverlener in de jeugdzorg

Overige hobby's: Leuke dingen met vrienden doen, sportief bezig zijn en het lezen van (voetbal)stukken.

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams