Nieuws

Even voorstellen: Rob Nugter

Bekijk alle foto's!
Auteur: Rob Nugter. Foto's: 13

Woensdag 7 september | Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De volgende in het kader van deze reeks: assistent-trainer Rob Nugter!

Wat deed je voordat je naar DESZ kwam?
"Voordat ik naar DESZ kwam ben ik 9 jaar assistent trainer geweest bij SC Emmeloord. Daarvoor ook nog trainer van de jeugd bij SC Emmeloord en HTC Zwolle geweest."

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
"Ik had al een beeld van DESZ dat het een club was waar prestatie en verenigingsgevoel prima samengaan. Jeroen van de Berg vroeg mij of ik interesse had om samen met hem naar DESZ te gaan en het gesprek met de TC was wederzijds erg positief."

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
"De start is zeer positief. De groep straalt uit dat ze weer willen presteren en alle randzaken zijn door de club prima geregeld. Ook door de supporters worden Jeroen en ik op een leuke en hartelijke manier ontvangen."

Hoe zie je DESZ 1 het liefst voetballen?
"Ik ben van mening dat je altijd vanuit je eigen kracht moet spelen met een aanvallende insteek. Dit vergt een discipline van de ploeg en daar zal op de training veel aandacht aan worden geschonken."

Wat verwacht je voor aankomend seizoen m.b.t. DESZ 1?
"Om te beginnen gaan we zorgen dat de sfeer in de selectie goed is en dat spelers wat voor elkaar en voor de vereniging over hebben. Als we een grotendeels fitte selectie behouden moeten we in de top van de 3e klasse mee kunnen draaien."

Paspoort
Naam: Rob Nugter
Geboortedatum: 24 oktober 1966
Woonplaats: Emmeloord
Beroep: Eigenaar Assurantie & Makelaarskantoor
Burgerlijke staat: Gehuwd
Kinderen: 1
Hobby's: Voetbal / wielrennen

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams