Nieuws

Even voorstellen; materiaalman Marcel Potkamp

Auteur: Tom Kisjes.

Vrijdag 12 november | ​Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De volgende in het kader van deze reeks: materiaalman Marcel Potkamp!

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
Het bevalt me super goed bij DESZ. Ik vind het erg leuk om Eugene Korse te helpen bij de keepers trainingen. Verder vind ik het ook erg leuk om op de wedstrijddag alles klaar te leggen voor de spelers van DESZ 1.

Wat vind je van onze mooie club?
Ik vind DESZ een super gezellige vereniging en ik voel me ook echt op mijn plek. Als supporter ging ik al graag mee naar uitwedstrijden om gezellig met de bus mee te gaan, helemaal als we winnen. Dan is het hartstikke gezellig in de bus. Ook vind ik de vernieuwde kantine erg mooi geworden.

Waarom heb je voor deze functie bij DESZ gekozen?
Ik wilde altijd al iets doen bij DESZ maar ik wist niet zo goed wat. Toen ik gevraagd werd om samen met mijn kameraad Jurgen Klaver deze functie in te vullen, hoefde ik niet lang na te denken.

Wat verwacht je voor dit seizoen m.b.t. DESZ 1?
Ik hoop dat we met deze groep mee kunnen doen om de bovenste plekken. Ik zeg dus de TOP-3 en hopelijk dat wij via de nacompetitie kunnen promoveren!

Paspoort

Naam: Marcel Potkamp

Geboortedatum: 03-08-2000

Woonplaats: Zwartsluis

Beroep/studie: Boomkwekerij Roosendaal

Overige hobby's: FIFA spelen met vrienden, voetbal kijken en poolen.

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams