Nieuws

Even voorstellen: Jordy Slager

Auteur: Tom Kisjes.

Vrijdag 2 oktober | ​Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De volgende in het kader van deze reeks: Jordy Slager

Naar welke positie gaat je voorkeur uit?
Keeper

Waar speelde je voordat je naar DESZ kwam?
Ik heb mijn hele jeugd bij vv Staphorst gevoetbald. En ik ben begonnen als aanvaller, sinds de B junioren ben ik begonnen met keepen. Dat beviel eigenlijk zo goed dat ik ermee door ging. Dit beviel zo goed dat ik keeper ben gebleven.

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
Ik had een nieuwe uitdaging nodig, bij Vv Staphorst zou ik de kans in eerste instantie nog niet krijgen om bij het 1e/2e aan te sluiten waardoor ik nog een jaar in het 3e van Staphorst zou moeten keepen. Toen de kans langs kwam op bij DESZ aan te sluiten was ik er direct positief over. Na een aantal keer mee te hebben getraind met het eerste elftal was ik erg enthousiast om naar DESZ te gaan.

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
Ja het bevalt me erg goed.

Wat is je persoonlijke doel voor dit seizoen?
Minuten maken bij het 1e waar het kan.

Wat verwacht je voor dit seizoen m.b.t. DESZ 1?
Ik hoop dat we zo lang mogelijk mee kunnen doen om de bovenste plekken in de competitie, ook zal het mooi zijn als we nog een periodetitel binnen kunnen slepen.

Paspoort

Naam:

Jordy Slager

Geboortedatum:

14-12-1998

Woonplaats:

Staphorst

Beroep/studie:

Ik werk bij Rouveen kaasspecialiteiten als verpakplanner, tijdens het werken heb ik een studie logistiek teamleider gevolgd.

Overige hobby's:

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, ook kijk ik graag naar voetbal wedstrijden.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams