Nieuws

Even voorstellen: Joël Danhof

Bekijk alle foto's!
Auteur: Joël Danhof. Foto's: 4

Donderdag 3 september | Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De eerste in het kader van deze reeks: Joël Danhof!

Naar welke positie gaat je voorkeur uit?
"Mijn voorkeur gaat uit naar een positie op de linkerkant (linksbuiten/half of linksback). Waarom mijn keuze voor die posities? Hier kan ik mijn snelheid en acties in kwijt."

Waar speelde je voordat je naar DESZ kwam?
"Ik speelde hiervoor bij 2 jaar FC Meppel in het eerste. Daarvoor in alle selectie elftallen in de jeugd vanaf de D's. Daarvoor ben ik begonnen bij de F'jes van MVV Alcides."

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
"Mijn keuze is op DESZ gevallen om een aantal redenen. Ten eerste het is een mooie club dat speelt op een leuk niveau. De supporters zijn erg betrokken bij de club, dit trekt mij tevens erg aan. Ik zie bij DESZ veel mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen als voetballer."

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
"Tot op heden bevalt het goed bij DESZ. Het is nog wel een beetje wennen een nieuwe club een nieuwe omgeving, andere speelwijze maar tot op heden bevalt het goed."

Wat is je persoonlijke doel voor aankomend seizoen?
"Mijn doel is om zoveel mogelijk te spelen zodat ik belangrijk kan zijn voor het team. Dit wil ik verwezenlijken door doelpunten, assists en veel strijdlust."

Wat verwacht je voor aankomend seizoen m.b.t. DESZ 1?
"We hebben als groep een mindere voorbereiding gespeeld maar er is voldoende kwaliteit in deze groep om mee te gaan spelen voor de bovenste plekken in de competitie. Ik denk dat dit ook het streven is na het behalen van de nacompetitie van vorig seizoen."

Paspoort
Naam: Joël Danhof
Geboortedatum: 21 december 1994
Woonplaats: Meppel
Beroep/studie: Afgestuurd als gymleraar op Landstede, in februari startend met HBO PABO
Overige hobby's: Het verzamelen van sneakers, mode, films en het beoefenen van andere sporten.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams