Nieuws

Even voorstellen: Jeroen van den Berg

Bekijk alle foto's!
Auteur: Jeroen van den Berg. Foto's: 17

Woensdag 31 augustus | Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De eerste in het kader van deze reeks: hoofdtrainer Jeroen van den Berg!

Wat deed je voordat je naar DESZ kwam?
"In de afgelopen 6 jaar was ik trainer bij Urk. De eerste 2 jaar als hoofdtrainer van Urk A1 (2e divisie) en daarna 4 jaar assistent-trainer bij het 1e elftal (hoofdklasse).

Voor deze trainerschap ben ik vanaf mijn 7e levensjaar als voetballer actief geweest. Ik ben begonnen bij mijn ouwe club TONEGO, vanaf mijn 19e jaar naar Cambuur Leeuwarden (3 jaar), 1 jaar FC Groningen, 5 jaar Flevo Boys 1, 3 jaar VVOG 1, 1 jaar SDC Putten 1."

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
"Ik ben gaan solliciteren bij DESZ om 2 redenen. Ten eerste vond ik dat het 1e elftal op een mooi niveau speelt en zij hadden in een paar seizoenen geweldige jaren gedraaid, het laatste jaar was iets minder. En ten tweede vind ik dat het bestuur goed op poten staat, deze heeft zich de laatste jaren behoorlijk ontwikkeld. En deze 2 punten waren voor mij dusdanig belangrijk dat ik reageerde op de vacature."

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
"We zijn nu bijna 5 weken bezig in de voorbereiding en het bevalt mij uitstekend. We hebben een mooie groep bij elkaar en we maken ons nu klaar voor de eerste competitiewedstrijd tegen Elim. Het is wel jammer dat we te weinig weerstand hebben ondervonden in de oefen- en bekerwedstrijden. Daarnaast vind ik DESZ een hele warme vereniging. Er zijn bij DESZ veel vrijwilligers op de been en zij doen allemaal hun best om er iets moois van te maken. In de omgang met het bestuur, spelers, begeleiding, supporters en vrijwilligers is het erg plezierig bij DESZ."

Wat verwacht je voor aankomend seizoen m.b.t. DESZ 1?
"Ik verwacht dat ik een selectie heb die zich als team gaat presenteren, zowel in als buiten het veld. In de competitie zitten een aantal onbekende teams, dus over hen kan je nog niets zeggen. Elke wedstrijd gaan we voor de drie punten en we gaan voor het hoogst haalbare in de competitie. Na 6 รก 8 wedstrijden gaan we ons definitieve doel bepalen."

Paspoort
Naam: Jeroen van den Berg
Geboortedatum: 21 januari 1972
Woonplaats: Espel
Beroep: Docent Lichamelijke Opvoeding
Kinderen: 2 kinderen. Veerle (10 jaar) en Finn (8 jaar)
Hobby's: Met onze kinderen leuke dingen doen. Verder outdoor-activiteiten, tennis, wielrennen en zwemmen.

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams