Nieuws

Even afscheid nemen van...Stefan Post

Bekijk alle foto's!
Auteur: Stefan Post. Foto's: 57

Donderdag 4 juni | Praktisch ieder seizoen is het bij iedere club een komen en gaan van selectie- en stafleden. DESZ vormt daarop geen uitzondering. Waar wij namelijk aan het begin van het seizoen nog personen van buitenaf hebben mogen verwelkomen, moeten wij nu jammer genoeg ook afscheid nemen van een aantal DESZ-ers. Afgelopen zaterdag werden zij al in het zonnetje gezet. In het kader van hun afscheid, stelden wij hen echter ook een aantal vragen. Na Lars is de volgende in deze reeks: Stefan Post!

Je gaat weg bij DESZ. Wat ga je nu doen?
"Met Jarrisch mee naar VV Zuidwolde als keepertrainer."

Waarom heb je besloten om DESZ te verlaten?
"Mijn belangrijkste reden om naar een nieuwe club te gaan is dat ik graag TC 3 wil gaan doen. Mijn gevoel gaf aan dit te doen bij een nieuwe club met nieuwe mensen en een nieuwe groep. Hier door krijg ik mijn kans om ervaring op te doen bij een andere club en meer trainerservaring op te doen om mezelf nog meer te verbeteren als trainer c.q. keepertrainer. Mijn focus zal wel op de keepers blijven, keepers trainen is toch mijn ding!"

Hoe heb je je tijd bij DESZ ervaren?
"Was blij met de kans om als senioren keepertrainer in te stappen. Met de tijd werden we als staf een echt team en daar door liepen de trainingen ook mooi in elkaar over. Voor mijn gevoel heb ik ook met alle keepers een leuke en goede (werk) relatie opgebouwd. Ook door de nodige speel minuten in het 1e de afgelopen jaren heb ik ook als speler mijn steentje bijgedragen."

Wat waren de hoogte- en dieptepunten?
"Elke training met de keepers was voor mij een hoogtepunt. Ik heb hier zoveel plezier en leermomenten uitgehaald! Sportief gezien natuurlijk de promotie via de nacompetitie en het kampioenschap in de 3e klasse. Voor mezelf dat ik mijn KNVB diploma's als keepertrainer heb gehaald de afgelopen seizoenen. De uitjes waren ook altijd goed voor een aantal hoogtepunten."

Zien we je nog eens terug bij DESZ?
"Ja zeker! Mijn oudste zoon Kyan speelt bij DESZ, hier probeer ik elke wedstrijd wel van te zien. Ook zal ik regelmatig op zaterdag middag het 1e volgen, we wonen op loopafstand van het sportpark."


Stefan, namens DESZ bedankt voor de mooie jaren, het ga je goed en tot ziens!

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams