Nieuws

Even afscheid nemen van...Michel Zweverink

Bekijk alle foto's!
Auteur: Michel Zweverink. Foto's: 82

Woensdag 13 mei | Praktisch ieder seizoen is het bij iedere club een komen en gaan van selectie- en stafleden. DESZ vormt daarop geen uitzondering. Waar wij namelijk aan het begin van het seizoen nog personen van buitenaf hebben mogen verwelkomen, moeten wij nu jammer genoeg ook afscheid nemen van een aantal DESZ-ers. Ondanks het feit dat het seizoen nog niet afgelopen is, willen wij dit natuurlijk niet onopgemerkt laten. In het kader van hun afscheid, stelden wij hen een aantal vragen. De eerste in deze reeks: Michel Zweverink!

Je gaat weg bij DESZ. Wat ga je nu doen?
"Ik ga sowieso een jaartje niets met voetbal doen. Ja, kijken bij DESZ en Zuidwolde. En daarnaast een huis gekocht dus ik kan me tijd wel goed besteden."

Waarom heb je besloten om DESZ te verlaten?
"Ondanks alle gezelligheid, is het tijd voor wat anders. Mijn vrije tijd anders indelen."

Hoe heb je je tijd bij DESZ ervaren?
"Dat kan ik in 1 woord omschrijven: SUPER!!!!"

Wat waren de hoogte- en dieptepunten?
"De hoogtepunten, zijn er zo veel. Naast de fantastische prestaties die we geleverd hebben, waren voor mij de gezellige busreizen, teamuitjes, de 3e helft in de kantine, de slaapuurtjes op de middenstip en het eitje van de nacht (hopelijk gaan we dit over een paar weken weer doen) de hoogtepunten de afgelopen 3 jaar. Ik hoop dan ook dat de groep deze traditie in ere gaat houden! Dat zou ik heel leuk vinden. Want wat hebben we gelachen (vb: met een stel volwassen kerels op de middenstip slapen en waar gaat het gesprek dan over: POKEMON!...Whahahahahahaha).

Dieptepunten?? Euhhhhh….dat is een lastige. Klinkt raar misschien, maar ik kan geen 1 opnoemen. En als ik echt 1 moet noemen….dan toch het vertrek bij DESZ, ondanks het een juiste beslissing is voor mij, is dit dan toch een dieptepunt."

Zien we je nog eens terug bij DESZ?
"UITERAARD!!!"

Tot slot, wilde MIchel het volgende kwijt..
"Het afscheid komt steeds dichterbij en dat voel ik ook. Via deze weg wil ik dan ook IEDEREEN bedanken voor de afgelopen 3 jaar die ik als assistent trainer bij sv DESZ heb mee mogen maken. TOP!!!"


Michel, namens DESZ bedankt voor de mooie jaren, het ga je goed en tot ziens!


Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams