Nieuws

Even afscheid nemen van...Jarrisch Keizer

Bekijk alle foto's!
Auteur: Jarrisch Keizer. Foto's: 155

Donderdag 11 juni | Praktisch ieder seizoen is het bij iedere club een komen en gaan van selectie- en stafleden. DESZ vormt daarop geen uitzondering. Waar wij namelijk aan het begin van het seizoen nog personen van buitenaf hebben mogen verwelkomen, moeten wij nu jammer genoeg ook afscheid nemen van een aantal DESZ-ers. Afgelopen zaterdag werden zij al in het zonnetje gezet. In het kader van hun afscheid, stelden wij hen echter ook een aantal vragen. Na Stefan is het de beurt aan de laatste in deze reeks: Jarrisch Keizer!

Je gaat weg bij DESZ. Wat ga je nu doen?
"Ik ga als hoofdtrainer aan de slag bij vv Zuidwolde."

Waarom heb je besloten om DESZ te verlaten?
"Ik denk dat het na drie jaar tijd is voor iets anders en dat het voor DESZ goed is dat een ander gezicht voor de succesvolle groep staat. We hebben iets leuks gedaan bij DESZ. Maar op een gegeven moment moet je om je heen kijken. Het is goed nu."

Hoe heb je je tijd bij DESZ ervaren?
"Meer dan geweldig!!! Ik ben enorm blij dat ik de kans heb gekregen om hier als hoofdtrainer aan de slag te mogen. We heb alleen maar geleerd en veel leuke mensen ontmoet. We hebben met z'n allen (!) DESZ in aanzien doen stijgen. DESZ is tweedeklasser en bijvoorbeeld Olympia'28 gaat helaas naar de vierde klasse. Dat had ik een aantal jaren geleden niet gedacht. DESZ genoot in de omgeving toch een ander aanzien. We waren hier op het juiste moment, op de juiste plek en met de juiste support en met een geweldige spelersgroep. Uiteindelijk hebben alle gebruikte selectiespelers het gedaan. Wij hebben de voorzet gegeven en zij hebben die ingekopt. Ik heb drie geweldige jaren gehad!"

Wat waren de hoogte- en dieptepunten?
"Mijn hoogtepunten dat is wel een lastige. Want we hebben voetballend veelal hoogte punten gekend. Klinkt wat arrogant maar wanneer we naar de resultaten en naar de gewonnen prijzen kijken is dat wel zo. Maar wat o.a. een geweldig hoogtepunt was, is natuurlijk het kampioenschap dat na 40 jaar eindelijk een keer behaald werd…

http://www.rtvoost.nl/sport/default.aspx?nid=18682...

Uiteindelijk wil je als hoofdtrainer dat de vereniging en o.a. je eigen spelersgroep de juiste positieve ontwikkeling doormaakt en ik denk dat dit zeker gelukt is. #samenDESZ

Dieptepunten heb ik niet zoveel meegemaakt, alleen dat je soms in het belang van het team en vereniging wel eens keuzes moet maken die niet altijd prettig voor desbetreffende spelers/personen uitvallen. En dat is dan geen dieptepunt maar wel iets wat ook met een trainer wat doet.

Wat wel een dieptepunt voor mij was, is zaterdag 13 april 2013. Het dodelijk ongeval dat Ronald enkele weken geleden ook al aanhaalde. Hier had en heb ik nog erg veel last van gehad."

Zien we je nog eens terug bij DESZ?
"Ik ben blij dat ik straks door de voordeur bij DESZ kan vertrekken. In de toekomst kom ik graag weer eens terug in een bepaalde functie. DESZ is toch de club die mij de kans heeft gegeven. Maar volgend seizoen zal ik zeker nog wedstrijden komen bezoeken. Dan zal ik DESZ als supporter gaan aanmoedigen."

Tot slot, wilde Jarrisch het volgende kwijt...
"Een ieder heel erg bedankt voor deze 3 fantastische seizoenen. Zoals ik al aangaf ik zal zeker terugkomen, in welke hoedanigheid dan ook. Maar blijf wel in oplossingen denken en niet in problemen.

Want Plezier moet je hebben! En wanneer je ook met goed Positiespel speelt en er veel Passie in gooit dan zullen de welbekende 3 P's(punten) wel komen.

Dus blijf Communiceren, Accepteren en Plezier houden! Bovenal met plezier is winnen en de wil om te winnen nog veel mooier."


Jarrisch, namens DESZ bedankt voor de mooie jaren, het ga je goed en tot ziens!

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams