Nieuws

Eugene Korse nieuwe keeperstrainer DESZ 1

Auteur: Gerjan Spit.

Zondag 4 augustus | De commissie Seniorenzaken is blij te kunnen melden dat DESZ voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een keeperstrainer heeft weten vast te leggen, wij verwelkomen; Eugene Korse (46) uit Hoorn .

De commissie Seniorenzaken is blij te kunnen melden dat DESZ voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een keeperstrainer heeft weten vast te leggen, wij verwelkomen; Eugene Korse.

Eugene is 46 jaar oud en is woonachtig in Hoorn, zijn voetbalachtergrond laat zien dat hij veel ervaring heeft in het begeleiden van keepers. Eugene is een zeer ervaren keeperstrainer die in het verleden bij verschillende clubs diverse keepers heeft opgeleid o.a bij KGB, SVW'27, Zwaluwen'30, VV De Zouaven en het laatste jaar samen met onze nieuwe trainer Pim Kaagman bij ASVD Dronten .

Zelf heeft Eugene op hoog niveau gekeept bij o.a Ajax waar hij samenspeelde met veel bekende oud-profvoetballers. Op 23 jarige leeftijd, vlak voordat hij de stap zou maken naar het profvoetbal, gooide een zware knieblessure roet in het eten van Eugene, hij is zich vanaf toen gaan richten op het keepers trainen.

Wij zijn erg blij dat Eugene deel uitmaakt van onze mooie club en wij wensen Eugene veel succes bij het beter maken van onze talentvolle keepers.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams