Nieuws

Espel3 away and the Night before

Bekijk alle foto's!
Auteur: Nico Appelo. Foto's: 11

Woensdag 13 december | Na de wedstrijd tegen Ruinerwold stond Espel op het programma. Tijdens de training kwam naar voren dat Espel er qua stand ook nog redelijk voor stond dus we moeten hun niet onderschatten. Goed en scherp trainen als gevolg, maar dan het staartje…. Tot morgen jongens!

Tot morgen zult u denken, maar dan is het toch vrijdag?! Nou hier stond na meerdere pogingen van een poos geleden nog een nette teambuilding in de agenda. O ja dat is morgen… dus zoals DESZ3 betaamt doet het wat het moet doen, wat moet gebeuren moet gebeuren. Gezellig eten en drinken bij Kraantje Zwartsluis.

Op vrijdagavond tegen 18:45 uur zijn vanuit Kraantje de eerste fietslampen op afstand te zien, precies op tijd natuurlijk en tot dan is alle voorbereiding voor de voetbal op zaterdag nog perfect. Rustig worden de eerste biertjes genuttigd en praatjes gemaakt, uitleg over het eten, juiste entourage… mooi mooi!

Het laatste uurtje is het zo gezellig en heeft iemand een fantastisch idee en daar verschijnt ineens een Middeleeuwse Koninklijke Drink Kelk en gaat de tafel met ridders rond en o ja er is ook wijn dus nog een keer! Mooi gezamenlijk moment… voldaan gaat iedereen (overbodige details besparen wij in dit verslag) naar huis of nog even door….

Zaterdagochtend heeft iedereen op de app of in de kantine zijn verhaal en nu de mooie route door de polder. Bij de kleedkamer aangekomen een moment van zo daar zitten we dan en opladen… lachen en sfeer is top, maar nu voetballen en de bekende 'knop om'.

De ridders van de ronde tafel en hun Middeleeuwse Koninklijke Drink Kelk trekken nu 'het harnas' aan, kin omhoog en borst vooruit het zware natte veld op.

Bij start fluitsignaal was het gelijk duidelijk dat Espel er gezien de stand nog vol voor ging en duels en standhouden was even nodig.

De koude regen en wind hadden effect, we gingen nu voetballen, afgekeurd doelpunt, on nee he niet zo'n wedstrijd… doorzetten en Ted doet iets wat hij niet kan en prikt de bal via de hand van de keeper precies bij de paal en de juiste kant van het net 0-1.

Standhouden en door… Nico scoort de 0-2 en Espel voelt de andere bui al hangen… Rust, thee, wissels…

Tweede helft het zelfde verhaal, standhouden en schadegevallen doorwisselen.

De 0-3 is de nekslag, Nico staat klaar voor een ingooi, Erwin loopt tussen spelers de 16 in neemt de bal mee, Gerjan loopt Erwin voor de voeten en neemt de bal over en kan op doel doorlopen en afmaken!

Resultaat is een mooi weekend met 3 zakelijke punten. Herbstmeister!

Aanstaande zaterdag nog het bekeravontuur tegen dit keer Joure (komt dat zien!!!!) en als toetje het kerstmixtoernooi.

Meer nieuws van DESZ 3 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams