Nieuws

Eerste overwinning voor DESZ F2 is een feit

Auteur: Arjan Marsman.

Maandag 16 maart | Zaterdagmorgen vertrokken we in alle vroegte naar Wolvega voor de wedstrijd Wolvega F3 tegen DESZ F2. Na het verlies in de eerste competitiewedstrijd hadden we wat recht te zetten.

Al snel na de aftrap is duidelijk dat hier wat te halen valt. DESZ heeft duidelijk het betere van het spel en krijgt mogelijkheden. Na een voorzet van Milan is het Kobe die zorgt voor 0-1. DESZ krijgt de smaak te pakken en even later is het Huub die via een mooie combinatie die hij zelf begint, de bal uiteindelijk voor het intikken heeft; 0-2. Sem houdt ondertussen zijn doel mooi schoon en vlak voor rust doet ook Damian van zich spreken op het scorebord, en zorgt voor 0-3!

Na rust gaat DESZ verder waar het gebleven was en is het Milan die voor 0-4 zorgt. Dan doet Wolvega toch iets terug en wordt het 1-4. Vervolgens is het Noah, die een eerder doelpunt afgekeurd zag worden omdat er al was afgefloten vanwege een blessure, die alsnog zijn doelpuntje meepikt, het is 1-5 en de wedstrijd is gespeeld. Na nog een tegendoelpunt van Wolvega in de eindfase is het Huub die de eindstand bepaalt op 2-6. DESZ F2 blijft zo meedoen in de competitie en maakt zich op voor de volgende wedstrijd.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams