​Eerste competitiewedstrijd DESZ JO12-1 verloopt succesvol

Auteur: Mariska Sluiter.

Maandag 24 september | Zaterdag 22 sept speelt JO12-1 zijn eerste wedstrijd voor de competitie tegen Olde Veste JO12-2. Om 10.15 fluit de scheidsrechter voor het begin.

De boys van DESZ zetten gelijk druk, dit resulteert in de 2de min voor de eerste kans. Een paar min later is er een mooie aanval via Milan, Sem en Jayden naar Imre, de laatstgenoemde schiet net naast.

Na 4 min geeft Imre de bal voor en Hugo zet verdiend de 0-1 op het scorebord. Er volgen heel wat kansen,maar helaas Sem,Jayden en Jari missen. Na 18 min is het toch raak. Imre scoort 0-2. Gelijk daarna 0-3 Hugo. DESZ blijft goed door voetballen, dit zorgt voor een 0-5 ruststand. Sem en Jari scoren.

Na de rust is DESZ minder oplettend en dit wordt gelijk afgestraft 1-5. DESZ blijft onrustig en slordig voetballen, toch wordt het 1-6 door Jayden. Gelijk daarna schiet Luka op goal allesis de bal te zacht. Halverwege 2de helft wordt Imre na een goede actie hard onderuit gehaald en de scheids stuurt de tegenstander het veld uit en geeft een penalty, deze wordt benut door Sem 1-7. Een aanvalletje van Olde Veste wordt via de benen van Quinten rustig opgeraapt door Thijs.(hij had weinig te doen). DESZ scoort nog 2x. 1-8 door Jayden en 1-9 door Hugo.

De eerste 3 punten zijn binnen. Boys al met al een goede wedstrijd.
Doelpunten: Hugo 3x Sem 2x Jayden 2x Imre 1x en Jari 1x.