Nieuws

Eerste Bedrijventoernooi bij DESZ groot succes

Eerste Bedrijventoernooi bij DESZ groot succes Bekijk het fotoalbum!
Auteur: Henk Kuik.  Fotoalbum: Eerste bedrijventoernooi bij DESZ een groot succes.

Dinsdag 19 juni | Zaterdag werd het eerste bedrijventoernooi van DESZ, het RS-Service 7x7 bedrijventoernooi, gehouden. Volgens de organisatoren Gerjan Spit en Jarno van Eijken en organisator/sponsor Robert Schuite was het eerste toernooi een groot succes. Liefst 17 bedrijven hadden zich aangemeld. Vanwege het promotie/degradatie duel van het tweede elftal van DESZ was er een duidelijk gebrek aan kleedruimte. Dit werd opgelost door een drietal tenten bij te plaatsen en verder de beschikbare ruimtes in het clubgebouw als kleedruimte te gebruiken.


Er werd gespeeld in een recreatie- en prestatiepoule met respectievelijk 9 en 8 deelnemende ploegen. Op een viertal kleine velden werd met een 7-mans formatie aangetreden.

Een toernooi kan niet zonder sponsoren en de organisatie bedankt niet alleen RS-SERVICE voor zijn sponsorschap, maar ook het Urker Vispaviljoen, Coop Luuk Kleine, Jemako (Sanne Spit), PRIMA, Rook Darts, Cafe Brazzerie De Blizzard en Slagerij Dick Bruintjes die een uitmuntende BBQ verzorgde. Sponsor van de wedstrijdballen was Duikbedrijf Schuite.

Ook kan een toernooi niet goed functioneren zonder scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen leiden. Deze dag waren hiervoor Johan Kuperus, Henk Nieborg, Johan Bruintjes, Jan ten Klooster, Gerco Wijnholds, Gerjan van de Belt, Jan Willem Oldebeuving, Albert Visser en Atze ten Klooster op de vier speelvelden aanwezig.

In een zeer verzorgd programmaboekje waren deelnemers, kleedkamerindeling, de wedstrijden, een voorwoord van de organisatie, een sportieve groet van Robert en Esther Schuite, het wedstrijdreglement, de sponsoren en een dankwoord van Gerjan Spit en Jarno van Eijken opgenomen.

De catering was in deskundige handen van het kantinepersoneel, terwijl Uko Zoutman en Brenda aan het Rot voor heerlijke hamburgers en "Bratwursten" zorgden.

De lotenverkoop en de grote verloting was in handen van Simon Spit en Teun van der Linde.

De organisatie had gezorgd voor een uitmuntende omroepinstallatie, het geheel werd aan elkaar gepraat door Dannie Mooiweer en de muziek bij de afterparty werd verzorgd door Harold van der Velde.

Nadat alle poulewedstrijden waren afgewerkt bleek dat in de prestatiepoule Brasserie De Albatros uit Zwartsluis de winnaar was, terwijl bij de recreanten D'IJSKO uit Genemuiden als winnaar uit de bus kwam.

Nadat de barbecue was aangestoken werden de prijzen door erelid Gerrit Jan ten Klooster uitgereikt aan Emiel Visscher van De Albatros en Max en Gerralt van Dijk van D'IJSKO en konden de organisatoren op een zeer geslaagd toernooi terugkijken.

Bij deze wil de organisatie nogmaals iedereen bedanken! Deelnemers, sponsoren, scheidsrechters, kantinepersoneel en overige vrijwilligers, bedankt!

Tot volgend jaar!

Wees sociaal en deel

Twitter
Fotoalbum
Eerste bedrijventoernooi bij DESZ een groot succes >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams