een nog ongeslagen status voor JO11-3G

Auteur: Brenda aan het Rot.

Donderdag 3 november | In alle vroegte, met de dauw nog op het veld, beginnen we sterk aan de wedstrijd.

IEen eerste kans volgt al snel voor DESZ maar die gaat naast. Gelijk daarna ziet MSC een kans maar onze keeper Thijs stopt de bal. Er wordt mooi overgespeeld door de voorhoede. Dan krijgt Imre een mooie kans maar deze gaat net over. De jongens weten elkaar goed te vinden. MSC countert weer snel na een aanval van DESZ maar Lisa neemt geen risico en schiet de bal ver weg. Dan na een paar mooie acties, afstandsschot Milan, schot van Sem en een corner van Huub die Imre net over schiet is het nog steeds 0-0. De kansen gaan over en weer. Lisa en Thijs werken goed samen en voorkomen een tegen doelpunt. En dan ja hoor met een "lopje a la Tom" scoort Sem de 0-1!! Het harde werken is beloond. Ook de trainer is tevreden en roept over het veld: Goed DESZ, klasse!! Al snel volgt de 0-2, Milan scoort met een afstandsschot, de bal vliegt mooi de kruising in. Het is een leuke helft om naar te kijken waar veel gebeurt. Ook Quinten weet een mooi afstandsschot te maken maar hier red de keeper, maar in de rebound weet Sem te scoren, 0-3. DESZ blijft aanvallen, Huub werkt zich vanaf eigen helft richting het doel van MSC maar vlak voor het doel raakt hij de bal kwijt. Ook Imre en Bart spelen mooi samen en er wordt hard gevochten om de bal.

De tweede helft begint al net zo mooi als de 1e, Imre start met een mooie kans maar schiet net naast, vlak daarna volgt voor hem een tweede kans maar het lopje gaat net over het doel. Vlak daarna, na mooi overspel tussen Lisa, Huub en Sem weet Sem te scoren, 0-4! Maar daarna volgt het doelpunt van MSC 1-4. MSC wordt sterker en DESZ lijkt moe te worden, veel spanning voor het doel van Thijs. 2-4 MSC scoort! Sem wordt getackeld en krijgt nog een vrije trap maar weet deze niet te benutten. Thijs red hierna nog 2x, MSC krijgt ook heel wat kansen. Een corner voor MSC, de spanning stijgt, ook voor de meegereisde supporters, deze gaat er ook gelukkig niet in. Imre neemt de bal mee naar het doel van MSC, hij komt een heel eind maar op het laatst wordt hij aan de kant gedrukt door een speler van MSC. Er wordt hard gewerkt en er volgen nog enkele kansen maar de stand blijft 2-4!