Een intensief en levendig potje voor DESZ 2

Auteur: Gerjan v/d Belt.

Dinsdag 6 november | We hadden SVM 2 even een handje geholpen. Ze stonden onderaan, maar na ons bezoekje hadden ze de 3 punten te pakken. Was een echt slechte pot van ons waar we nog wel via Matz op voorsprong kwamen. De rest vd wedstrijd is het vermelden niet waard. Alleen als je 3x scoord uit moet dat toch genoeg zijn. Na een weekje vrij, maakten we ons op voor de clash tegen de koploper Oudehaske 2. Ook hier kunnen we kort over zijn. Goede pot die we na de rust naar ons toe trokken. 3 maal werd er gescoord door Yaniek en 2x Mark. De ene aanval was nog mooier dan de ander. En verdedigend werd er niets weggegeven.

Afgelopen zaterdag weer een topper voor ons, uit naar de nr 2 Willemsoord.

Kort samengevat: Een intensief en levendig potje.

We kwamen snel op voorsprong via Habieb na goed storend werk van Jasper. Toen een tegenvaller want, Kelvin moest met een open wenkbrauw de strijd staken.

Willemsoord gaf aardig tegenstand, maar we bleven gevaarlijk en scoorden de 2-0 via Yaniek na goed voorbereidend werk van Ronny. We werden wat gemakzuchtig en daarom kreeg Willemsoord de aansluiting, waar overigens buitenspel aan vooraf ging. We bleven gevaarlijk via snelle counters maar vergaten de trekker over te halen.

En op slag voor rust, kregen we deksel op onze neus. We stonden te slapen bij een corner, waardoor we met een kater en een 2-2 tussenstand gingen rusten.

De 2e helft hetzelfde beeld Willemsoord de bal op hun helft en het 2de counterend. En zo liepen we uit naar 2-4 via 2x Ronny na 2x voorbereidend werk van Habieb via een snelle omschakeling. Willemsoord deed 10 min voor tijd nog wat terug. 3-4. Het bleef spannend omdat we verzuimden om grote kansen te benutten.

Maar na 90 min bikkelen wel de 3 punten mee naar de sluus.
En zo staan we mooi op de 3de plek op 3 puntjes van de koploper.