E5G wint overtuigend van Giethoorn E2

Auteur: Gerson Klaver.

Donderdag 30 april | Het was een natte zaterdag ochtend toen wij aan moesten treden tegen Giethoorn E2. Een verslag van de wedstrijd.

Na een stevige warming-up wilde de scheidsrechter fluiten voor het begin van de wedstrijd maar de shirtjes leken teveel op elkaar en moest de thuis ploeg hals over kop nog een hesje aan zodat de verschil in kleur wat groter was.

Na een 10 minuten spelen kwam de bal voor de voeten van Boerhof en ze bedacht zich niet en schoot de bal verwoestend hard achter de keeper van Giethoorn 0-1. Veel kansen kreeg Giethoorn niet en was het dus ook een richtings verkeer naar het doel van de tegenstander, 0-1 was de ruststand.

Na de thee zijn wij van keepster veranderd, Sanne Klaver kwam in het doel ipv Angelina, in de tweede helft ging het hard met het score verloop 0-2 wederom Boerhof en vlak daarna viel toch de aansluitings treffer van Giethoorn dus kregen ze weer hoop, maar die hoop was al snel verdwenen want Schipper schoot de bal onhoudbaar in de kruising en toen stond er weer een marche van twee op het scorebord. Vlak voor tijd was het weer Boerhof die met deze treffer haar totaal op drie bracht in deze wedstrijd en het scorebord op 1-4 heeft gezet.

Na de 1-4 duurde het niet lang meer en floot de scheidsrechter af en mochten de beide ploegen nog strafschoppen nemen en werden vol overtuiging gewonnen door DESZ. Deze overwinning was weer een opsteker voor de volgende wedstrijd.