Dubbele cijfers voor DESZ MD1

Auteur: Een trotse moeder.

Dinsdag 15 december | Om half elf konden we beginnen aan de wedstrijd tegen de meiden van Emmen op papier een makkelijke wedstrijd maar we moesten het eerst maar eens waar gaan maken.

In de 1e minuut kreeg Marith al een goede kans maar helaas ging de bal net naast. In de 3e minuut schoot Britt koelbloedig de 1-0 op het scorebord en daarna volgde al snel de 2-0 ook door Britt. En ook Luciana wist te scoren 3-0 en na een mooie actie van Daniek was het al snel 4-0. Na 24 minuten speeltijd kreeg onze keeper eindelijk ook een bal. Maar al snel gingen de meiden alweer richting het doel van Emmen. En mist Rosa met een hard schot helaas net het doel. We gaan de rust in met een stand van 6-0.

De tweede helft was niet echt spectaculair om te zien want Emmen had maar weinig balbezit. Gelukkig kon DESZ nog wel een paar doelpunten maken waardoor de eindstand op 10-0 kwam. Meiden goed je best gedaan en op een verdiende 3e plek in de competitie geeïndigd.