Driepunter voor DESZ JO11-1

Auteur: Danielle Meijerink.

Dinsdag 13 september | ​Op deze zonovergoten dag vertrekt DESZ JO11-1 voor de wedstrijd tegen MSC JO11-1. De grasmat ligt er prachtig bij. De formatie van het DESZ team komt wat anders dan anders tot stand: Marc wordt opgehaald op zijn familieweekend adres, Gijs is geblesseerd aan zijn knie en moet tot zijn eigen ergernis deze wedstrijd missen.

Bjardney is geblesseerd, maar gaat weer voorzichtig beginnen. Om dit op te vangen is gastspeler Sem Visscher gevraagd. Al na een paar minuten scoort Kyan het openingsdoelpunt. Met een paar minuten geeft Janick met buitenkant voet een steekpass naar Annelie die de 0-2 binnenschiet. Een goede assist van Janick op Kyan en Kyan tikt de 0- 3 in. Daarop krijgt MSC een doelkans net naast. Hier komen we goed weg.

MSC komt echter totaal niet aan spelen toe door de goede combinaties van DESZ. Sem schiet op de paal en even later schiet Janick de 0 - 4 binnen. Of hij de 0 -5? De reporter mist door de snelheid van de doelpunten, de rapportage en het bijhouden van de stand op de groeps app de scherpte wie nu 0-4 of 0-5 binnen schiet.

MSC komt beter in het spel en er volgt een goede redding van Sem. Daarna komt Kyan in de rechterhoek met de bal en lift in de loop op miraculeuze wijze de bal net eerst op de lat en vervolgens ketst hij af via de paal. Bjarney gaat daarna alleen op doel af en de keeper van MSC komt uit en voorkomt een doelpunt. Niet snel daarna heeft Sem nog een goede redding.

In de tweede helft krijgt MSC een aantal serieuze kansen en komt veel beter in het spel. Er volgen een paar uitbraken die niet worden benut. Tot toch de 1-5 verschijnt. DESZ moet weer in hun kracht komen en dat gaat uiteindelijk lukken. Kyan schiet de 1-6 binnen en niet veel later onze invaller schiet via een mooi afstandsschot de 1 -7 in de touwen. Wat volgt zijn weer mooie combinaties van DESZ, MSC raakt nog een keer de paal. DESZ tikt nog de 1 -8 binnen.

Mooie wedstrijd, met 3 punten op weg naar huis om te genieten van het stralende weer!

Uw verslaggever ter plaatse: Danielle Meijerink