Driepunter voor DESZ C3G

Auteur: Lobke Makkink.

Woensdag 23 maart | ​Zaterdagmorgen 19 maart mocht DESZ weer vroeg uit de veren, vandaag stond Dwingeloo op het programma. Na een poosje rijden kwam DESZ aan bij een wat afgelegen club. We mochten ons omkleden, maar dat was nog best een gedoe want er was een kleedkamer te weinig. Om negen uur kon dan de wedstrijd beginnen.

DESZ was erg gefocust en speelde scherp. We waren een echt team. Door de goede samenwerking ontstonden er al snel veel kansen. Goed samenwerken word beloond en Jasper Stoter wist hierdoor het eerste doelpunt te maken. Maar ook de tegen partij was goed op dreef, het ging gelijk op. Vlak na het goal van Jasper maakte ook Dwingeloo een goal, 1-1 was nu de stand. Zo gingen we ook de rust in. In de rust kregen we een goede peptalk van Wilma. De opstelling werd iets aangepast en nadat we onze thee op hadden kon de wedstrijd worden hervat.

De tweede helft was begonnen. Dwingeloo en DESZ speelden allebei fanatiek. Veel kansen, maar geen doelpunten. Na goed communiceren ontstond er weer een kans voor DESZ, en Aron van Assen wist het beslissende doelpunt te maken. Vlak daarna werd er afgefloten. 1-2, alweer 3 punten voor DESZ C3G! We hebben een erg goede wedstrijd gespeeld en we mogen trots op onszelf zijn. Doordat we nu 6 punten hebben staan we gedeeltelijk 1e met SVN'69.