Driepunter voor DESZ 2 in Meppel bij MSC

Auteur: Willard Reinders. Foto's: 57

Maandag 15 april | Nadat de vorige wedstrijd tegen Olympia’28 2 niet tot een winnaar wist te komen en de felbegeerde 3e plek voor nacompetitie bij lange na niet zeker is, was een overwinning tegen MSC 2 overduidelijk nodig. De heren kennen de tegenstander inmiddels aardig gezien hier in de voorbereiding al tegen gespeeld is en de heren van 2 thuis MSC met 5-0 wisten te verslaan.

Zoals gezegd was winst meer dan nodig om op die 3e plek te blijven staan.

Na 12 minuten is het dan ook Janiek Overmars die om de keeper heen gaat en het daarna voor menig toeschouwer nog erg spannend houdt door ook nog eens een verdediger uit te spelen, dit resulteerde uiteindelijk al snel in de 0-1.

Vervolgens komt er nog een groot aantal kansen voor de Sluzigers, maar deze blijven helaas onbenut. Met een magere stand van 0-1 gaan we de rust in.

Echter 4 minuten na rust, na een goed uitgespeelde counter van DESZ is het Jona Marsman die de bal vanaf 7 meter kan binnen schuiven. 6 minuten later doet Janiek er nog een schep boven op door zijn directe tegenstander uit te spelen en de bal in de verre hoek te plaatsen, 0-3!

MSC probeert nog het een en ander en komt daardoor met een klein antwoord wat resulteert in de 1-3. De Meppeler muggen geloven er nog in en spelen meer op de helft van DESZ. Een lange bal valt achter de verdediging. MSC maakt de 2-3! waarbij onze grensrechter ervan overtuigd is dat dit geen buitenspel is, vindt de scheids van wel. De goal gaat niet door en zo blijft het dus 1-3. Dit zou later ook de einduitslag zijn.

Supporters bedankt dat jullie er weer waren, op naar zaterdag 20 april waarbij we het mogen opnemen tegen koploper HZVV 3. Alle support is wederom welkom dus we zien jullie graag om 14:30 uur op Sportpark de Cingellanden.

Wij bedanken Baloeboen Fotografie voor het maken van de beelden van de wedstrijd.