Drie punten voor DESZ F4!

Auteur: Een voetbalmoeder ;-). Foto's: 7

Vrijdag 11 december | ​Op een frisse en koude zaterdagmorgen hadden we de thuiswedstrijd tegen Uffelte F1G, het was gelukkig droog. We trappen af en F4 begint meteen met een goed overspel, Hugo geeft de bal door en Jari schiet op doel, helaas naast. Tweede poging, daar komt bram in actie maar helaas op de paal.

Ze speelde grotendeels op de helft van de tegenstander en ja hoor, in de 6e minuut, daar komt Hugo, Bam!!, mooi schot, wat de 1-0 maakt!! Niet veel later maakt Hugo de 2-0 door goed overspel. Bram krijgt vanaf de lijn de bal en door goed inzicht maakt hij de 3-0. Wederom komt Hugo in actie, vanaf de verste hoek, mooi langs de paal erin 4-0!!

Rust.

Na de rust begint DESZ weer met aanvallen, Declan komt met een mooi schot vanaf de lijn, helaas de paal stond in de weg. Nadat ze de bal van de tegenpartij vrijvlot veroverd hadden was het alsnog Declan die vlot 5-0 binnen trapte! Vanaf de middenstip pakt Hugo de bal af en schot op het doel 6-0 en in laatste de minuut zet Jari de eindstand op 7-0 !!