Doelpunten vallen in het verkeerde net

Auteur: Renate Volken. Foto's: 4

Woensdag 28 maart | Op de vroege zaterdagochtend van 24 maart, stond het team van JO11-3 klaar om het duel aan te gaan tegen ASC JO11-4. Het beloofde een mooie wedstrijd te worden, want de bal kwam over en weer op beide helften.

Af en toe kreeg DESZ een goede kans om op de goal te schieten. Helaas lukte het echter niet om de bal in het doel te schieten. De teams waren mooi aan elkaar gewaagd de eerste fase van de wedstrijd. De jongens en meid lieten mooi voetbal zien, en werd de bal mooi over gespeeld. Tegen het einde van de eerste helft wordt het nog even spannend voor de goal van ASC, maar de bal belandt jammer genoeg op de paal. Na deze actie krijgt de tegenpartij ook een kans om te schieten, en waar het DESZ niet lukt, lukt het bij ASC echter wel…er wordt gescoord. Stand na de eerste helft; 0-1.

Na de rust valt al snel nog en doelpunt in de verkeerde goal; 0-2. Gelukkig blijven ze goed samenwerken bij DESZ en valt er een prachtig doelpunt; 1-2. Maar op een of andere manier worden de schoten op het doel van DESZ niet beloont met een doelpunt en lukt dit bij ASC wel, met; 1-3, 1-4 als gevolg. DESZ lost nog een mooi schot op het doel, maar helaas, ook deze gaat net over. ASC weet nog eenmaal te scoren en dit is tevens de eindstand; 1-5. De te winnen punten zijn dan wel voor de tegenstander, maar JO11-3, jullie hebben een mooie wedstrijd laten zien!