Nieuws

Doe jij ook mee aan het RS-Service Bedrijventoernooi?

Auteur: Jarno van Eijken.

Dinsdag 9 april | Op zaterdag 22 juni staat weer het tweede RS-Service Bedrijventoernooi op de kalander. Na het grote succes van de afgelopen editie hoopt de organisatie dit weer te kunnen herhalen. Het toernooi zal georganiseerd worden op de voetbalvelden van DESZ in Zwartsluis. Al veel teams van de eerste editie hebben zich al aangemeld. Echter is er nog genoeg ruimte om teams uit alle categorieën te verwelkomen in Zwartsluis! Meld je dus snel aan!

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR DE VOLLEDIGE FLYER

Het RS-Service Bedrijventoernooi zal afgewerkt worden in een 7x7-spelvorm. De aanvangstijd van het toernooi zal afhangen van het aantal deelnemers. De verwachting is dat er rond het middaguur wordt afgetrapt.

De inschrijfkosten zijn €15,- per speler. Dit is inclusief een luxe BBQ en overige 'verrassingen'. Dit dient voorafgaand aan het toernooi betaald te worden. Aanmelding is definitief na betaling. Na afloop zal er een gezellig feest ontstaan op sportpark De Cingellanden onder leiding van DJ Appe! Verdere informatie m.b.t. het toernooi ontvangt u na aanmelding.

LET OP: Er komt een prestatiegerichte en een recreatieve afdeling! Vermeld dit even in de aanmelding! Mochten er voldoende teams zich aanmelden zal er een derde categorie bijkomen. Daarnaast zijn damesteams ook van harte welkom dit jaar!
Recreatief: Teams met recreatieve spelers (lage senioren) of met geen voetbalachtergrond.
Prestatiegericht: Bedrijven die onder hun bedrijfsnaam een team samen stellen met voetballers op niveau.

Graag voor aanmelden voor woensdag 1 mei!

Wij hopen jullie (weer) te mogen verwelkomen op zaterdag 22 juni in Zwartsluis!


Wees sociaal en deel

Advertentie

Tamek
superstersponsor Tamek
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams